Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TRANZITOK=átvonulások

 „A horoszkóp pusztán alapvető akaratunk lehetőségeit és veszélyeit mutatja meg!”

Egy horoszkópban m i n d i g az van, ami látszik, s nem az, amit látni szeretnénk!

 

Tranzitok: á t v o n u l á s o k…,vagyis amikor egy-egy bolygó a Radix (alap) valamelyik pontján áthalad. Ez minden esetben üzenetértékkel bír. A születési képletünkben már adottak a tranzitjaink, tehát nincs más feladatunk, mint figyelni, követni, és így (lehetőleg) tudatosan élni.

 

Mindenki (meg)tapasztalta már, hogy egyes napokon, bizonyos órákban, vagy éppen egy adott élethelyzet után  krízisben maradt. Jó esetben ösztönös megérzéseivel, vagy akár tudatosan felismerte az összefüggéseket, majd levonta a következtetéseket.

 

Helyzeti előnyben volt (van és lesz),  akit mindez felkészülten ért, mert birtokában volt  a várható tranzitoknak. Lesz, aki ezek után kér, és kap magyarázatot, akár tőlem is, így az elkövetkezendőkben tudatosan, felkészülten fogadhatja akár a legváratlanabb helyzeteket is.

 

Üzeneteket kapunk, amelyeket ha megértünk, és helyesen értelmezünk, akkor a saját életminőségünket javít(hat)juk vele. Az előzetes ismeretek életmentőek lehetnek, akár krízis, akár katarzis előtt állunk. Ne hitessük el magunkkal, hogy áldozatai vagyunk a körülményeinknek!

 

Tudatosítsuk: a saját sorsunk kíméletlen ítélet-végrehajtói vagyunk, de/és minden életprobléma megoldása elsősorban bennünk rejlik. Négy bolygó „útvonalát” érdemes figyelemmel kísérni.

 

Ezek a MARS, a JUPITER, a SZATURNUSZ és az URÁNUSZ.

 

A MARS tranzitjai

Az asztrológiában a Mars bolygó jelképezi a gyors tetteket, az energiákat (erőfeszítések, fáradozások az igazi jelentése). Egy horoszkóp házban, ill. egy-egy jegyben energikusan, bátran, határozottan halad. Ehhez hasonlóan ön is, amennyiben „összedolgozik” a saját asztrológiai útmutatásaival, gyorsan és időben bevégezheti a cselekedeteit. +/- 3 nap a „hatóköre”, ami azt jelenti, hogy az adott dátum körül az esemény akár „be is következhet”. Ez nem a jóslás helye! Akinek a képletében van ilyen aspektus, az különösen figyeljen!

 

A JUPITER tranzitjai

A Jupiter„az örök jótevő” – amilyen szektorban, jegyben utazik, abból arra lehet következtetni, hogy ami jár, az jár, és még akár szerencsés (is) lehet! Egyszerűen csak meg kell nézni, el kell olvasni és az átélés után mindenki önmaga megállapíthatja, hogyan (is) bánt a saját Jupiter ajándék-szarujával. +/- 3-10 nap a „hatóköre”, ami azt jelenti, hogy az adott dátum körül az esemény akár „be is következhet”. Ez nem a jóslás helye! Akinek a képletében van ilyen aspektus, az különösen figyeljen!

 

A SZATURNUSZ tranzitjai

A Szaturnusz  az maga a Sors, a fátum. Az események „csak” úgy jönnek-mennek, a helyzetek pedig kialakulnak. A Sorsát senki el nem kerülheti, de az, hogy egy adott időpontban  mire kell(ene)  jobban odafigyelnie, az már nem mellékes. +/- 3-15  nap a „hatóköre”, ami azt jelenti,hogy  az adott dátum körül az  esemény akár „be is következhet”. Ez nem a jóslás helye! Akinek a képletében van ilyen aspektus, az különösen figyeljen!

 

Az URÁNUSZ tranzitjai

Az Uránusz bárhol is áll a képletünkben, jelzi, láttatja, hogy egy krízishelyzetben a pillanat tört része alatt mit kell meglátnunk, felismernünk. Ami kendőzetlenül a felszínre tör, az azonnal megoldásra vár, nem tűr halasztást, cselekedni kell! Itt az időintervallum a dátum körül +/- 3-45 nap lehet! Ez nem a jóslás helye! Akinek a képletében van ilyen aspektus, az különösen figyeljen!

 

Megjegyzem: A negatív kijelentések mindig elindíthatják a pozitív irányú változásokat. Ez és a fentiek ismerte is hozzájárul ahhoz, hogy az önmaga számára(is) kedvezőtlen magatartásokat, szokásokat, beidegződéseket nemes egyszerűséggel elhagyja!

 

https://steinergergely.eoldal.hu/…/varom-szives-megkeres…

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

 

 

 

 

 

 

 

Cikkek

Az URÁNUSZ tranzitjai

2014.06.30

Az Uránusz bárhol is áll a képletünkben, jelzi, láttatja, hogy egy krízishelyzetben a pillanat tört része alatt mit kell meglátnunk, felismernünk. Itt az időintervallum a dátum körül +/- 3-45 nap lehet!

(2021.01.12-én, 8:00-ig megtekintés: 8595)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: TRANZITOK=átvonulások | Hozzászólások: 0

A SZATURNUSZ tranzitjai

2014.06.30

A Szaturnusz  az maga a Sors, a fátum. Az események „csak” úgy jönnek-mennek, a helyzetek pedig kialakulnak. +/- 3-15  nap a „hatóköre”, ami azt jelenti,hogy  az adott dátum körül az  esemény akár „be is következhet”.

(2019.01.30, 7:30 Megtekintés: 6907)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: TRANZITOK=átvonulások | Hozzászólások: 0

A JUPITER tranzitjai

2014.06.30

A Jupiter„az örök jótevő” – amilyen szektorban, jegyben utazik, abból arra lehet következtetni, hogy ami jár, az jár, és még akár szerencsés (is) lehet! +/- 3-10 nap a „hatóköre”, ami azt jelenti, hogy az adott dátum körül az esemény akár „be is következhet”.

(2021.01.11-én, 10:00-ig a megtekintés: 8181)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: TRANZITOK=átvonulások | Hozzászólások: 0

A MARS tranzitjai

2014.06.30

Amennyiben „összedolgozik” a saját asztrológiai útmutatásaival, gyorsan és időben bevégezheti a cselekedeteit. +/- 3 nap a „hatóköre”, ami azt jelenti, hogy az adott dátum körül az esemény akár „be is következhet”....

(2014.06.30-án 7:30-tól a megtekintés: 4490)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: TRANZITOK=átvonulások | Hozzászólások: 0