Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Merkúr-Uránusz derékba kapják egymást 2015. július 19-én 2:22-kor…

2015.07.18

Merkúr-Uránusz derékba kapják egymást 2015. július 19-én 2:22-kor…

Felkaptam a fejem erre a konfigurációra! Éjszaka lesz ekkor mifelénk, és aki ágyban, párnák közt alszik, annak mitől is lehetne baja az egyensúlyérzékének, vagy gondja a mozgása koordinációjával? Amikor a Merkúr és az Uránusz kellemetlen fényszögben állnak, idegesek, türelmetlenek, ill. képtelenek vagyunk lazítani állapotok uralkodnak. Van éppen elég okunk rá, mondhat bárki, bármit is.

 

Mit csináljunk, vagy mit tehetünk?

 

Nos, akiknek ilyen aspektusa van,– ez nem szentírás, nem jósda – majd ő, illetve ők megtapasztalják, és elmondják (ha akarják): talán arra riadnak, hogy a gondolatuk az anyagiak megteremtése körül forog. Velük együtt mi is a családi életünk, otthonunk, és ezek kérdései miatt aggályoskodunk.

 

Lehetetlen lesz egyénileg, de kollektívan is akár egy dologra koncentrálni…

 

Merkúr-Uránusz diszharmonikus a semmiből, kiszámíthatatlanul hajlamosít a szétforgácsolódásra. Bár éjjel van, de mivel nagy az idegességünk, türelmetlenségünk, a lazításra képtelenségünk kihatással van/lesz az egész napunkra. Egyénileg úgy, mint kollektívan - Merkúr a Rák jegyben – agyunk és a világ olyan, mint a Bábel tornya. És, ez így igaz! Akinek van ilyen a képletében, az lehet, hogy éppen most éjjel ismeri fel, hogy ez a bizonytalanság nem tesz jót sem neki, sem a családjának, de általában az embereknek sem…

 

Mit fedez fel magában, aki beleesik ebbe az örvénylésbe?

 

Álmában, de amúgy az életben is tapintatlan, de nagyon! Egyszerűen nem tudja az akaratát érvényesíteni, ami lehet jó is, akár! Azt tapasztalja a máskor ügyes, ötletes és zseniális ember, hogy most kapkod, szélsőségesen ingadozik. Amit napközben egy projektben könnyelműen elkotyogott, lenyúlták tőle, és másik ember azt már a saját ötletének állítja már a saját ötletének/találékonyságának állítja be!

 

Szóval mit tesz a zseni?

 

Kontrollálja önmagát! Vagyis, aki sikeres, az megőrzi magának a fenomenális ötletét, és ezt mindenki láthatja! Profi az is, aki ennek tudatában nem keveri a különcködést (elbohóckodja a dolgot) a saját különlegességével (zsenialitásával).

 

Napközben ő, de/vagy mi is felismerjük a tranzit üzenetét: tőle, vagy tőlünk idegen álláspontokat ma nem lehet a torkunkon lenyomni. Lehet, valakik ezt  megteszik, de akkor is ugyanaz a pálya, kiderül kinek volt bátorsága (képe) hozzá? Szóval ma éjjel (egyénileg, és közösen) akinek ilyen fényszöge van, az két dolog közül választhat.

 

Rájön a saját, vagy mások butaságra, és kilép e forró helyzetből, vagy benne marad, és az látszik majd. Felismeri a családja, otthona és a környezete számára: minden rosszban van valami jó (is)! Az éles elméjűek szolgálatukba állítják az adandó, vagy adott kényes, illetve kényelmetlen helyzetet, és ezzel nyertek. Akinek ez nem sikerül, az megint egy negatív élménnyel lesz gazdagabb. Mindkettőnek látható jelei lesznek wink Ennyi!

 

 

 

Hírességek Merkúr-Uránusz aspektussal: Steffi Graf, Gina Lollobrigida, Dustin Hoffman, Máté Péter, H. G. Wells, Nostradamus, Kálvin János, Tőkés László, Hamvas Béla, Alain Delon, T. A. Edison, Galileo Galilei…

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

Információ:

s.gergely@t-email.hu címen, vagy +36-30-9391-338 telefonon.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.