Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A MARS A RÁK JEGYBEN PARÁZS ÉRZELMEK ELSZABADULÁSA ...

2017.06.07

Steiner Gergely fényképe.

A MARS A RÁK JEGYBEN PARÁZS ÉRZELMEK ELSZABADULÁSA

 

2017. június 4-től 2017. július 20-ig az érzelmi világunknak két fő iránya lesz:  a parázs érzület, mint a szeretet ellentéte.A lávához hasonlóan előbb felfelé áramlik, majd szétterül, s ömlik  amerre csak tud. Emberi nyelvre fordítva: ami, és aki kedves nekünk azt megkívánjuk; ami, és aki kellemetlen, azt elutasítjuk. Mindez  ösztönszerűleg történik, durva és kíméletlen ellenszenv támad bennünk. A Mars a Rák jegyben bukásban, de  számít, milyen aspektusban áll a születési képletünkben. Történhet tudatosan, hogy így  is szerethetünk, de akad itt azért pár bökkenő is...

 Az a  gond  ezzel a konfigurációval, hogy mindenki és minden más miatt is nagyobb arányban izzunk, mint amennyire kéne.A torzsalkodásunk ebben a ciklusban  tudatos és határozott elutasítása annak, ami, és aki nekünk bizonyos okoknál fogva élvezhetetlen.Ez nem is lenne baj, csakhogy, áteshetünk a ló túlsó oldalára is. Ami  nem tetsző, az most annál elviselhetetlenebb, vagy annak látjuk (akkor is, ha nem így igaz).

 

Az ellenségeskedésünk gyakran igazságtalan, a kor előrehaladtával aztán mindig kiderül, hogy így mégsem teljesen igaz. Meg sem lep az a tény – Mars a Rák állásban megsokszorozódik –, hogy az emberek (egyénileg és tömegesen)  tudatosan, vagy tudattalanul is gyűlölik a jót, a boldogokat, irigylik a szerencséseket. Aki mostanság bánt bennünket,  aki a másik  szerencséjét el- vagy megveti, vagy el akar venni bármit is,  azt játszi könnyen meggyűlöljük!

 

 Minél fájóbb volt a bántalom, a seb, vagy minél jobban szeretjük azt akitől, vagy amitől meg akarnak fosztani, annál mélyebb lesz gyűlölködésünk is. A széthúzók – a Rák jegyben a Mars, így a családban, szerető környezetben egyvalaki, vagy egyvalakik - rendszerint nem érik be azzal, hogy a viszálykodás tárgyát elutasítják, hanem még jobban meg akarják semmisíteni, meg akarják rontani a lehetséges idilli állapotot. Egyszóval, mindenképpen kárt akarnak tenni a látható, vagy egy látszólagos béke szigetén, hogy  garázdálkodhassanak kedvükre...

 

Saját képletünkben  könnyen ki következtethetjük, hogy  melyik házban áll a Mars és a Rák jegyünk. Könnyen a  22-es csapdájába kerül, vagy kerülhet ez időben az ember fia/lánya.  Pl. a VII. Házban néhány embernek a családjára, párjára nézve a negatív fényszög megnehezíti a társkapcsolatok létesítését. Állandó veszélyt jelenthet az örökös civakodásuk, vagy az ál-erkölcsös képmutatásuk. A példánál maradva sok ember hátrányos helyzetbe kerül úgy ország-világ előtt, mint privát társkapcsolatában. A Marsot támadó legártatlanabb aspektusok is váláshoz  ill. szakításokhoz vezethetnek, de  testi, lelki és érzelmi sérüléseket is ígér sokaknak.

 

Pszichológiai tény, hogy  a sérült emberek rendszerint nem tudnak igazán utálni semmit és senkit! Sokkot kapnak, ami „képletesen” belső vesszőfutást jelent. Figyelem, ez nem riogatás, hanem felhívás, hogy a Mars a Rák jegyben az aktív szenvedély érzést fokozhatja bennünk. Ez egyike a legvadabb, legártalmasabb mozgató erőknek az emberi életben, de fel lehet készülni belőle !

 

Most 2017. július 20-ig, de minden ilyen Mars a Rák jegyben  esetében  igazságtalanság halmazataival szembesülhetünk, de olyan szenvedélyes állapotokkal is, amely elvakítja az értelmet. Népek egyebet sem tesznek , ha globálisan nézzük, mint a béke szigeteit rongálják, persze csak ha hagyjuk.

 

 A  Mars a Rák jegyben született embereink,  ha tudatosan, vagy tudattalanul megpiszkálják a parazsat , akkor ezzel  önmagukat és szeretteiket is pusztulásnak teszik ki!

 

Ezzel az írással igyekeztem felkészíteni az érintetteket. Mivel gyakran ismétlődik ez az állás -  Mars a Rák jegyben – szóltam:   most komoly helyzet van! 

 

Összegezve:  a fenti képtársítással szemléltetve a dolgot 2017. június 4-én vulkán kitörés lehet, és figyelni kell 2017. július 20-ig, hogy az merre is terjeszkedik. Gyakoroljuk mindvégig a  tudatosságot, s jobb, ha egyesek most nem játszanak a tűzzel, kiváltképp a kiemelt napokon!

 Mi van, ha nem? Nos, ez (nem éppen) egyéni szociális probléma – érthető voltam?

 

Kiegészítésként, hogy a Mars tranzit sokaságával találkozhatunk a köztes időben, azaz bolygók és jegyek:

2017. június

6-án Mars-Vénusz (Bika és Mérleg)

20-án Mars-Nap (Oroszlán)

21-én Mars-Merkúr (Ikrek és Szűz)

24-én Mars-Jupiter (Nyilas és a Halak)

26-án Mars-Neptunusz (Nyilas)

27-én Mars-Hold (Rák)

2017. július

3-án Mars-Plútó (Skorpió és Kos)

13-án Mars-Merkúr (Ikrek és Szűz)

16-án Mars-Uránusz (Vízöntő és Bak)

17-én Mars-Vénusz (Bika és Mérleg)

 

Ajánlom:  https://steinergergely.eoldal.hu/…/a-mars-tranzitjai.html

 

 

 Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során.

 

 

Az írások Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezik, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

https://steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

Elérhetőségeim:

s.gergely@t-email.hu címen, vagy +36-30-9391-338

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.