Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


3. MIT KÖZVETÍTENEK A RUHADARABJAINK?

2014.03.14

TERMÉSZETES VÁGYAINK ÉS REMÉNYEINK

„Szeretném, ha szeretnének” - mindenáron

Ön szeretetre méltó?

Igen, miért is ne lenne az. Kimutatja ön az érzelmeit? Nem kell hozzáértőnek lenni, hogy észrevegyük a körülöttünk élők – és mi magunk is - mennyire jól palástolják valódi érzéseiket, érzelmeiket.

Steiner Gergely fényképe.

Játékos kedvemben jegyről jegyre most a ruhadarabokkal példázva mutatom be, hogy amikor energiára van szükségünk, akkor „rájuk” (is) mindig számíthatunk. Javaslom, vegyék ezt csak egy játéknak, miközben van ennek komoly tanulsága is!

 

3. MIT KÖZVETÍTENEK – nekünk és rólunk - A RUHADARABJAINK?

 

Nyitott fantáziával, jó képzelőerővel már hallja is, hogy váratlanul „megszólalnak” és kezdetét veszi a telepatikus beszélgetés egy-egy ruhadarabjával. Mi a teendő? Semmi. Külső segítség sem kell, amikor a saját ruhatárunk „társaságában” vagyunk.

 

Mi történik? Erőt és bölcsességet „közvetítenek”! Hogyan?

 

Mindegyik csillagjegy számos személyiségvonást tükröz megmutatva, „viselője” mire képes az akarata keresztülviteléhez, ha úgy tetszik az érvényesüléséhez. Hogyan tud felülkerekedni egy adott helyzetben másokkal szemben, a megszokott, vagy egy idegen környezetben. Kimeríthetetlen az asztrológia tárháza. Szó sincs szenzációról, komoly asztrológiai könyvekben számtalan utalás van erre. Nem kell eget-földet rengető kijelentéseket, megállapításokat várni, de elgondolkodni az olvasottakon annál inkább!

Kezdjünk el öltözködni (vagy akár levetkőzni), jegyről jegyre! – de kivetkőzni magunkból most sem érdemes.

 

KOS: emberünknek csizma, vagy kopogós cipő az árulkodó jele. Az energikusság, lendületesség szimbóluma, viselője hirtelen megtöri a csendet, vagy csendre utasít ezzel. Jó katona, rendőr lehet, vagy titkárnő, pedagógus, matek, fizika tanár akár… Egy puha járású férfi mellett, egy kopogós cipőjű nő esetében, vajon ki az úr a háznál?! 

 

BIKA: ha egy férfi, által kötött pulóvert kap, akkor neki viszont prémbunda „jár”- vagy legalábbis erről álmodik. Kétségtelen, jövőjét az anyagi (pénzügyi) világban látja biztosítottnak, ahol a viselet márkája adja meg számára a hovatartozás mikéntjét. Neki egy szerződéses állás, az maga a halál, így adódhat, hogy a bankban, élelmezésben, mezőgazdaságban és a szépségiparban arat.

 

IKREK: árulkodó jele a legutolsó divat szerinti ruha. Neki a kapcsolatteremtés a minden, így nem mehet másnap ugyanabban a göncben, amiben tegnap volt. Jól ötvözi a régit és az újat, s úgy tűnik, nála ez beválik. Nem meglepő, hogy közülük kerül ki a legtöbb üzletkötő, kereskedő, propagandista, újságíró, szállítmányozó és postás - és egy meló az nem elég!

 

RÁK: róla a puha, elegáns alsónemű számunkra a támpont. Már első ránézésre tartózkodó attitűdökkel mutatkozik, ordít róla a gondoskodási hajlam, hiszen intim részt fed e ruhadarab. Társadalmunkban az örök óvó néni és óvó bácsi! Az már magánügy, hogy otthon nagyon más emberek, de a kinti világban családgondozók, vendéglátósok, és egészen kiváló konyhatündérek.

 

OROSZLÁN: selyemből a ruhák, kalapok és a szépen gondozott haj (sörény, pontosabban). A selyem az egy nemes anyag, mert neki az alpári dolgok igencsak derogálnak. Ha éppen nincs koronája, megteszi a kalap – a nők előszeretettel viselik – férfiak a hajukra büszkék. Ezek után kérdés, hogy mire alkalmasak ők? Olyan foglalkozások, ahol teremtő módon kifejezheti önmagát. Vezető pozíciók, ahol tiszteletet és elismerést kaphat. Foglalkozások, pl. mint rendező, színész, karmester, dekoratőr, aranyműves, recepciós és orvos.

 

SZŰZ: szemüveg, táska, öv, sál, sapka, kesztyű, ami nála fellelhető. Ékes kellékei az ember alkotta társadalmi közösségeknek. Rendszerező és analitikus, alap pillére szociálisan szerveződött rendszerünknek! Nem kérdés, hogy ők a tanáraink, orvosaink, gyógyszerészeink, ha nem így van, akkor fedezze fel belőlük a saját mellékhatásait.

 

MÉRLEG : cigaretta tárca a neve kezdőbetűjével, szeme színéhez igazodó fülbevalók, ami a diplomatikusságát és a finomságát kívánja kihangsúlyozni. Kétségtelen, hogy legmegfelelőbb és legideálisabb neki az olyan művészi pálya, ahol egyensúlyt kell és lehet teremteni. Nem véletlen, hogy sok bíró, jogász, diplomata, kirakatrendező van köztük. Ők azok, akik az emberi (külső-belső) szépség fényezését választják hivatásul.

 

SKORPIÓ: egyszínű ruhák jellemzik, ezzel a lelkiállapotának megfelelően tud öltözni, mivel a feladata mindig egészen egyértelmű. Egy szürke színű ruha pl. jelzés értékű lehet, ilyenben jelennek meg a tűzoltók is, akik nem éppen pitiáner feladatokat hajtanak végre, akár az életüket kockáztatva. Jelentése, hogy ott ahol erélyre van szükség, pl. nyomozóként, vagy lelki gondozóként ők ebben verhetetlenek!

 

NYILAS: sportcipők, ruhák árulkodnak arról, ki is ő valójában. Ezzel azt akarja hangsúlyozni, hogy ízig-vérig idealista, aki a világban az értelmet keresi. Nyüzsgésével kifejezi, hogy nála és neki mindent lehet, semmi sem lehetetlen (és legyen az világraszóló is). Így adódik, hogy sportoló, menedzser, külkereskedő, tolmács és még erdész, lovász is akad közöttük.

 

BAK: elnyűhetetlen ruhadarabjai igen beszédesek! Ha valaki építkezik pl., az nem öltözködhet közben csak azért, hogy elmenjen anyagért, ezért meg azért! Ha elkezd valamit, azt „be is kő fejezni” ez a jelszava és ebből nem enged. Gyakorlatilag ők a főnökök (mindennek a feje), ők a statisztikusok, pénztárosok, raktárosok…és persze  aki akar valamit, az belépés előtt kopogjon.

 

VÍZÖNTŐ avantgárd stílusú ruhái azt jelentik, hogy: „ne ugráltasson engem senki”! Ezek a cuccok a szabadságszeretetét szimbolizálják. Elveihez hű, és akinek valami nem tetszik, az élen jár a reformációban. Szociális jellegű hivatásokban meg tud maradni a jégen (is).

 

 HALAK: nála a fürdőruhák első olvasatra bizarrnak tűnnek! Jelentése egészen egyszerű, nincs semmim, igénytelen vagyok, s ahol tudok segítek. Segíthetek? Szó sincs lemeztelenítésről, de így majdnem csupaszon, szinte semmit sem takar el. Derűsen vállalja és végzi – mondjuk akár a strandon – a gyógyítást, a terápiákat, a testi-lelki gondozást és a vendéglátást.

 

Ha a születési Nap jegyünk alapján valami nem található a ruhatárunkban, akkor minden bizonnyal az ascendens, vagy a Hold jegyünk „jelmeze” lóg a fogason és vár nap, mint nap a „bevetésre”, hogy az erő így is velünk legyen!

 

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

 

https://steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

(2013.08.04, Megtekintés: 624)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.