Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FÉLBEMARADT VETKŐZÉS-SZŰZ

2015.03.04

FÉLBEMARADT VETKŐZÉS.

„Még el kell mondanom egy szomorú hírt. Az "Igazi" nem létezik. Nincsen. Sehol nem él valahol egy nő vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne "igazi". De ehhez nagyon sok türelem, lemondás, megértés, háttérben maradás szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, melyben a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált.” Popper Péter

 

 

 

 

Nem vagyunk földre szállt angyalok! Emberek vagyunk, és a születésünk pillanatától bennünk van az (a kis) ördög is. Ha feltárom, ha beszélünk róla, akkor megváltozunk? Nem.

Ez egy örök játszma. Körforgás. Nincs kiszállás.

Csak többszöri (el)olvasás után fog kitisztul a kép, hogy ki mit is csinál (vagy nem) az „árnyékban”!  A negatív kijelentések itt és most is  elindíthatnak egy pozitív irányú változást. Mondom, elindíthatnak. Nézzük meg jegyről-jegyre, hogyan is van jelen ebben az érzelmi körforgásban a házasságok, a párkapcsolatok egyik alappillére az erotika, a szex

A Szűz Nap jegynek, vagy épp a Szűz Hold jegynek minden szó értelmet ad! Minden belülről – Szűz ascendens (ASC) - „eleresztett” szó, vagy írás aranyat érő tud lenni annak, aki ért a szóból!

 

SZŰZ: híres arról, hogy neki semmi sem probléma, hanem csak  feladat!

El sem lehet tántorítani attól, hogy valaminek a végére ne járjon. Meggyőződése, hogy ő a helyes úton jár és ezen mindenkinek  vele kell  tartania. Ezzel a magatartásával képes velünk elhitetni, hogy nélkülözhetetlen! Hiszi, amikor baj van, akkor ő az, aki  fején találja a szöget! Miután erotika (szex) a téma, beszéljünk arról, hogy e téren igen érzékeny „műszer”. Tökéletesen képes alkalmazkodni a másik elvárásaihoz és végig azon van, hogy a  párja testi, sőt lelki szükségleteit kielégítse! Akkor mi a gond? A tökéletesség! Ő észre sem veszi, ha vágyaink bűvöletében közeledünk  hozzá, hogy most és rögtön, de azonnal essünk neki,  mire Ő  előbb elküld a fürdőbe – jó-jó, persze!  –, hogy mosakodjunk le, mossunk fogat, majd testápolóval öltöztessük ünneplőbe testünket  és lelkünket, aztán  jöhet a menet! Elvárja, hogy gombnyomásra kezdődjön a műsor! Legyünk őszinték, ez azért nem így megy egy kellően felajzott embernél, ugyebár! Kifakad a társa, aminek a hordaléka: „Most dugunk, (pardon!) vagy maszatolunk?” Kivel tud együtt élni, de főleg szeretkezni? Nos, akinek Halak jegyű  a párja, annak szüksége van az ilyesmire! Bika jegyű még bejön erre, Rákkal pedig kifőzhetnek valami finom dolgot (nem csak a fehér asztalnál, hanem akár még rajta is). Állítom  az Ikrek és a Kos jegyű  biztosan menekülőre fogja innen, de azért lehetnek kivételek is.

 

Ismétlem: A Szűz Nap jegynek, vagy épp a Szűz Hold jegynek minden szó értelmet ad! Minden belülről – Szűz ascendens (ASC) - „eleresztett” szó, vagy írás aranyat érő tud lenni annak, aki ért a szóból!

 

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

https://steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon

(2015.03.04, Megtekintés: 325)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.