Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


„MÚLÓ AZ ÉLVEZET,TARTÓS A BÁNAT…”

2013.07.29

 VERDI: RIGOLETTO

 Az asszony ingatag, úgy hajlik, mint a nád,

És hálót vet ki rád könnyelmű szívvel,

Mindegy, ha víg kacaj csendül az ajkán,

Vagy könnyez csalfán, csábít és színlel.

Ne higgy a nőnek, ne hallgass rája,

Hazug a szája, bármit is mond!

 

Óvjad a szívedet, hogy meg ne ejtse.

Bódító kéjnek elszálló perce.

Múló az élvezet, tartós a bánat,

Lelkedre támad és akkor véged.

Ne higgy a nőben, ne hallgass rája,

Hazug a szája, bármit is mond!

az-asszony-ingatag3.jpg

 "A csalás iránti vágy egyetemes...ha az ember egyszer megízleli, többé sohasem gyógyul ki."

(Paul Auster amerikai író)

Sokat fejlődhet bárki, ha az alábbiakban a Nap jegye mellett a Hold jegyet, vagy éppen az ascendenst is nézi, olvassa. Ezek ismeretében a nő, de még a férfi is szembesülve önmagával lazán el tud számolni (vagy nem), de leginkább ráismerni testi, lelki, érzelmi buktatóira!

 

KOS esetében, az inga akkor billen ki az egyensúlyából, amikor az egyhangúság üti fel a fejét. Így amikor berobban a dolog, talán az erotikus kaland reményében épp egy lift is megfelel, hogy lehessen szexért a csínybe menni. Olyan „leugrom a boltba” kenyérért, tejért. A párja pedig felfedezi dugig a hűtő, a kenyértartó. És ekkor megbukik a mutatvány már az első sima kanyarban.

 

BIKA esetében a dús érzékiség jelenti a veszélyforrást, hogy a „szomszéd nője zöldebb”, vagy annak látszik, a „kősziklán áll egy büszke tölgy” - már megteszi a hatását. Amint szabad az út, akkor a veteményezés a betontömbök közt ugyan nem megszokott, ahogyan tűzifa-szállítás sem, de ez nem okoz(hat) gondot. Játszva rá lehet jönni merre is tart a (párja)ritkítás. Nincs mit tagadni, elkezdődik a keményfa- és (puha) gyomirtás.

 

IKREK szex dolgában hogyan is áll ezzel a félreérthetetlen helyzettel? Kettősség jellemzi, miszerint mást gondol, és mást tesz! Ha a gondolatot a tett követi, akkor a flört a kapocs. Kijelenthetem mindezt tudattalanul, és párja társaságában is megteszi, spontán. Előbb a pajzán szexuális színezetű szójátékokban vesz részt majd a kézzel is lemérhető játékokban. Ezt csak a vak nem látja, ha ez is számít.

 

RÁK esetében, ha a mama, papa nem szól, akkor szinte féktelen. Továbbá ha jó a családi barátoknak is, akkor van mit mesélni a barátnőknek, miért ne? Igen szeszélyes tud lenni ebben. Tele van ellentmondással, hol gyermeteg, hol démonias.

 

OROSZLÁN ügyben tudattalanul valami felsőbbrendűség alakult ki, itt van hierarchia a családban, hogy lánygyermekként azt látja, hogy a mamának mindent szabad. Ezért bűntudat nélkül halmozza a kalandot. Imádja, ha irányíthatja a másik nemet, aki ha fellázad, oda a királyság!

 

SZŰZ számára a tökéletességre való törekvés „lobbantja hol fel, hol le a lángot”. Fel sem tűnik, hogy alaposan körbejárja a vak szerelmes legtitkoltabb vágyait. „Húzd meg, engedd el” helyzetet teremtve szexuális rabszolgát tud csinálni az „idénymunkásból” is. Kiéheztetés a kedvenc szórakozása.

 

MÉRLEG „kellemetlenség”, hogy a szexualitás túl erős. Meg van arról győződve, hogy az erotika minden lelki és érzelmi bajára orvosság. Hagyományos orvoslástól, a lélekgyógyásztól közvetlenül várja így szüntesse meg a fejfájást, majd hazamegy „valamikor” a kezelésekről.

 

SKORPIÓ esetében akkor is csábít, ha semmit se csinál. Még maga sem tudja mitől olyan erotikus, és vonzó. Általában, a legváratlanabb pillanatban forróság járja át a testét, amint beindul a libidó. Pszichológus is, kikérik a véleményét. Mondja és meg is mutatja, delejes erővel.

 

NYILAS számára sport! Ha ebből lehetne olimpiát rendezni, akkor első lenne az elsők között. Házi versenyekre is készül, nem is lenne ebből hiba, családi botrány, mert otthon is bele tudja élni magát, és neki (világ)csúcs ez az érzés! Hézag az, elfelejti, kivel van, és más(ik) nevét mondja ki!

 

BAK ügyben is van egy jó nagy adag szűzies effekt! Minden vágya, hogy jó szerető legyen, és ezért mindenre képes, mondhatni hidegvérrel. Úgy véli, nem elég, hogy az ember erre születik, holtig kell mindent és mindenből tanulni. A szexuális filmben szívesen visszanézi önmagát is.

 

VÍZÖNTŐ esetében olyan tudományos munkatárs alapon vállalkozó! Itt akkor sincs gond, amikor évekig nincs semmi, vagy senki. A férfi itt azt hiszi, majdhogynem apácával él együtt, aki titkon bújja az izgalmas „szakirodalmat”, és ha párja könyvvel esik neki, nincs min meglepődni

 

HALAK-l az illúzió lehet a botrány melegágya! Menetrendszerűen összekeveri a vágyakat a szerelemmel. Mindig tud meglepetést okozni, hogy ha szerelmes, akkor nincs vágy, ha vágyak dúlnak benne, akkor csak „jöjjön már valaki”! Majd szerényen kilép az ajtón, és talál! Na, mit?! No, nem a hajót!

 

Csak játékosan és lazán akkor is, ha mindez olykor „véresen” komoly tud lenni. Mindig mondom  rossz az, aki mindig rosszra gondol!

 

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

 

https://steinergergely.eoldal.hu/…/varom-szives-megkeres…

(2018.02.15-én 7:00-ig, Megtekintés: 1422)

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.