Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AZ ÖRDÖG NEM ALSZIK…

2018.09.15

A képen a következők lehetnek: 2 ember, éjszaka

 

2018. szeptember közepe tartogat számunkra meglepetést, ami lehet, hogy nem is igazán az. E hét végére tudatosulhat bennünk amit vártunk,mert várható volt, mivel  az összes konstelláció olyan helyzetre utalt, amikor nagyon közel vagyunk ahhoz a ponthoz,hogy  „kiboruljon a bili”. Vagyis, hogy elszakad a cérna, ideg összeroppanást vagy hiszti rohamot kapunk egyesektől.

 

Ehhez adja a hátteret a Merkúr  (az adott szó, párbeszéd, kapcsolatteremtés) diszharmonikusa a Neptunusszal (zavarodottság, szorult helyzet, fejvesztettség). Megmutatja azt az arcát az embernek, és egy nemzetnek akár,amivel okot ad az ijedelemre,szorongásra. (2018. december 25-re esik újra egy ilyen tranzit. SG)  Ez a tranzit mindig ismétli önmagát,így soha nem lesz ennek vége. Fel lehet rá készülni? Igen! Mindig van rá lehetőségünk, hogy (utána is) levonjuk a tanulságokat...

 

A  Neptunusz  jelenleg a Halakban, ez utalás a „senki sem tökéletes”állapotra, és könnyen kialakulhat egy„adok-kapok” állapot, ami lehet jó esetben kiváló motivációs tényező is egyben. Tagadhatatlan, hogy egy ilyenben benne lenni igazi rémálom ! A Merkúr ez esetben úgy kapcsolódik be a mindennapokba: „Jónak tűnik – próbáljuk meg így is!” Bőven benne van, hogy  senki se lehet biztos abban, hogy egy kapcsolatban, vagy akár nemzetek között is mindez mindenki számára élvezetes lesz.

 

 Szó szerint kínos helyzetekre kerül sor, amikor ezek „összeállnak”! Emberileg pl. ilyen esetben születik egy válás során a hamis-tanú halászat, ami elsőre – a szabadulás érdekében – jónak is tűnik, de (lelki)betegségek után szervi tüneteket is generálhat. Ha nem is azonnal, de idővel egy becsületes embert, vagy nemzetet, nemzeteket padlóra küldhet a hazugság-dömping. Igencsak reálisnak mondható a félelemérzet, irreálisan fel is fokozódik és hosszú ideig megakadályozhat minket és népeket is a normális hétköznapi cselekedetekben.

 

Ha már jeleztem, hogy legközelebb mikor lesz, akkor megmutatom hogyan volt ez a múltban. Hiányoznak az őszinte szavak a Merkúr-Neptunusz diszharmonikus alatt. A „megszorongatott” I. Ferenc József, 1849. május 21-én az osztrák császár kíséretével vonaton Varsóba érkezett, hogy személyesen tárgyaljon a napok óta itt tartózkodó I. Miklóssal, „minden oroszok cárjával” a Magyarország elleni küszöbönálló fegyveres beavatkozás részleteiről. Ekkor is ez a tranzit volt. Magyarán, hiba lenne azt hinnünk, hogy egy szorongást okozó jogi ügyben, pl. váláskor, üzleti ügyben– bárkinek is igaza legyen! Ekkor „senki és semmi sem tökéletes” -, a hazugságok mesterei színre lépnek, és az emberi - házastársi, vagy üzleti - kapcsolatnak annyi! A történelmi példa mellett maradva,  idegen intervenció biztosította a szabadságharc leverését, a térség egyetlen alkotmányos államának felszámolását.

 

Történelmünk során tudjuk (ismerjük) az idegenek és egyes magyarok  magyarországi szerepét : a „Jónak tűnik – próbáljuk meg így is!” helyzetet. Velünk „büntetlenül” megtehetik, megtehették! Nemzetünk eljelentéktelenítése  némelyeknek ma is napi feladat.  Nem is számít, magyar-e vagy sem! De mért tehetik mindezt büntetlenül? Egy ember volt anno,  aki kiegyezésre törekedett – árulónak kiáltották.  Aztán igaza lett. 1916. május 21-én egy budapesti lakásban hosszú idő óta a halállal viaskodó öregember hunyja le örökre a szemét. Kivárta az évforduló napját! Ez az ember Görgey Artúr volt. Tiszta lelkületű ember volt, csak ennyi kellett ehhez! I. Ferenc József és I. Miklós cár családi élete is nyitott könyv, azaz senki nem ússza meg büntetlenül a hazugságait.

 

Figyeljünk 2018. december 25-ére is!

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése, a forrás megjelölésével, kizárólag a szerző engedélyével történhet.

 

https://steinergergely.eoldal.hu/cikkek/2018-havi-prognozisok/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.