Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SKORPIÓ FÉRFI A PÓKERARCÚ...

2013.02.14

A kép csupán a jelenséget tükrözi...

 

SKORPIÓ férfi

 

… esetében képletesen szólva nehéz elképzelni, hogy tulajdonképpen mi „zajlik” a pókerarc mögött …(nőnél sincs másként)

 

 …legmélyebb „bugyraiban” egyfelől a tüzes „elemek”, másfelől a vizes „elemek” dolgoznak. Hol a víz forr, hol a tűz lángol, márpedig az egyiknek győzni kell…

 

 … külvilág számára szinte észrevétlenül zajlik, ahogy kimondja az igent, vagy a nemet, a feketét, vagy a fehéret, mivel bent az utolsó pillanatig késlelteti a maghasadást…(nő is)

 

…még mindig nem világos? Akkor képzelje el, hogy rossz fát tesz nála a tűzre! Mi lenne jobb tőle a tűzhalál vagy a szökőár?!…és közben az ő szájában szájharmonika szól!

 

 … nem engedheti meg magának, hogy nevetséges valamint lényegtelen dolgokba keveredjen…(elsők közt is elsősorban in flagrantiba, nő hasonlóan!)

 

 …mélyen hallgatag, de a vitákat addig-addig erőlteti, míg csak borotvaélen nem táncol a „helyzet”…(összevereti magát, míg a nő csak bedobja ezt, és neki simán be is veszik)

 

 … hátrányára van amikor alacsony nála a kerítés… ha túl érzéki, bosszúálló, brutális, szenvedélyes, bizalmatlan és ravasz a dolgok elrendezésében…(nő is)

 

 …amikor jó napja van, akkor egy magával ragadó ember, aki el tud mélyülni a dolgaiban, határozott, kitartó, erélyes, előrelátó…igazság pedig (mindig) odaát van (nőnél is)

 

 

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Skorpió Nap jegye mellett, ezen ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran képzelje bele az értékelés során.

 

Az írások Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezik, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

skype: steiner.gergely

Információ:

s.gergely@t-email.hu címen, vagy a steinergergely@gmail.co

+36-30-9391-338 telefonszámon

(2017.11.01, 8:00 Megtekintés: 729)

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.