Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.07.05

ÉLVEZZÉK A VÍZ ÉRINTÉSÉT (IS), ÉS AMI MÖGÖTTE VAN

Ki hinné, hogy mi mindent elárulunk magunkról egy egyszerű zuhanyozással. Egykoron, a Balaton mellett élő emberként szívesen jártam strandra, de mint afféle vizet kedvelő, gyógyfürdőbe is. Vízbe lépés előtt jó szokás, de van ahol kötelező előírás a zuhanyozás. A bőrt locsoló víz gyengéd, vagy bárminemű „érintése” ösztönös reakciókat vált ki belőlünk. Úgy is mondhatni feszültségeket keltő a „találkozás”, felszabadító érzéseket vált ki,és  észrevétlenül feltárulkozik az igazi énünk, ugyanis  ekkor önmagunkat adjuk.

 

Nincs titok, értő szemek előtt terítékre kerülünk a csillagjegyeink alapján is.

 

A víznek a bőrrel való találkozása hat a testre, a lélekre, és kár tagadni  a közelben álló nézelődőkre is. Frissítő az érintése, de még a látványa is hangulatjavító. Sőt, segíti az ismerkedési hormonokat! wink

 

Élvezzék a víz érintését (is), és ami mögötte van …

 

A Nap jegy mellett”kitárulkozik” az ascendens is, valamint a Hold csillagjegyünk is, ez elsősorban a nők esetében dominál.

KOS


Ha lendületesen elsőként a fejét teszi a víz alá, tudhatjuk ez az ember Kos jegyben született, és még ugyanabban a ritmusban fejest is ugrik a medencébe (tóba). Nincs vége, mert a vízben is olyan, hogy forr körülötte minden, valósággal „kivetkőzik” magából, és ő az, akit többször figyelmeztetnek nem éppen atléta alkatú úszómesterek, hogy kiemelik, de nem merik, de minek is vesződjenek egy tengeralattjáróval.


BIKA

Komótosan, a nyakát jobbra-balra „tekergetve” tus alá érkező Bika  jegyű emberünk lassan kinyitja a csapot, kezét merőkanál alakúra formálja, majd a vizet a torkához, nyakához löttyinti és ott egyenletesen „szétkeni”. Ahogyan érkezett, úgy megy bele a vízbe, minek a rohanás.

IKREK

Ehhez a megmártózónkhoz lassított felvétel kell, mert előfordulhat, hogy   túlmegy a tusolón. Pontosabban,  Ikrek  jegyű a kezével lábával kalimpálva már-már térd magasságáig a vízben jár, amikor hirtelen visszafordul a tusoló felé és  a csap rekordgyorsaságú kinyitása után csak úgy „átsuhan” alatta. Folyni hagyja a vizet, hisz úgyis jön valaki. Második találkozása a vízzel az első, ha az Ikrek valóban át is megy alatta, lényegében csak a kezeit „mártja meg”. Erről könnyen fel lehet ismerni.

RÁK

Lehetetlen nem észre venni, mert  a Rák jegyű valamelyik családtagját – férjét, feleségét, gyerekét, a papát vagy a mamát, stb. – tolja előbb a tus alá és nyitja ki neki a csapot, de még azt is  ellenőrzi , elegendő mennyiségű víz került-e a szerettére, és persze saját magára is, majd gondosan elzárja a vezetéket (biztosan oka van ennek is).

 OROSZLÁN

A legnagyobb problémája, ha nem nézik elegen.  Engedjék előre, és mindenki „szentként” nézzen rá, amikor kidüllesztett mellkassal – figyelem! a nők ebben izgalmasabbak – teátrálisan végigsimítja felsőtestét,és várja a tapsot a mutatványért. Persze ez túlzás, de hogy élmény az tuti, na jó, a férfi esetében is…

 SZŰZ

Könnyű felismerni, mert kezében (steril) dobozzal, tusfürdővel, szappannal, karján a törülközővel, fürdőköpenyben és strandpapucsban a két lábon járó patika mártózik meg a „koszos vízben”. amibe mindenféle jött-ment, ki tudja honnan szélnek eresztett ember „csak úgy belemegy”. És a Szűz jegyű, ahogy bemegy, úgy is jön ki.

MÉRLEG

Nagyon könnyen össze lehet téveszteni az Oroszlán jegyű tusolóval. Mégis mi a különbség? Nos, a „király mindig meztelenül” jelenik meg, még akkor is, ha hordó hasa van, vagy fogpiszkáló alkatú, mert  önmagának így tökéletes. A Mérleg jegyű  emberünk, ha valaki türelmesen megfigyeli, kivárva a következő megmártózást, minimum kettő féle (de maximum öt) fürdőköpenyben,  fürdőruhában jelenik meg a „színpadon”.

SKORPIÓ

Nálam a csúcs! Nem zavartatja magát, főleg a férfiak. Mint a Kos esetében is, lendületesen odalép és: a fej először! Majd könnyen észrevehetően alsó testrészét deréktól a combig 45°-ra kimozdítja és a jobb, vagy a bal kezével – az is kiderül melyik kézzel eszik - majd rázúdítja a vizet a két láb és a derék találkozásának nemes pontjára,mindezt ameddig a kedve tartja. Hölgyek esetében kicsit más. Olyan szűziesen, de hasonlóan „elmozdul” – rendkívül pici ideig – lesifotósok nem olyan gyorsak, hogy ezt lekapják, de az orrát igen sokáig „vizezi”.

 NYILAS

Feltűnt, ha nem sportos alkatú akkor is bemelegítő mozdulatokkal veti magát a tusoló alá. Erélyes, határozott karlendítésekkel, lábkirázásokkal, derékkörzésekkel „akkor megyek, amikor akarok” szellemében előre is enged joviálisan másokat ,amíg el nem jut odáig, hogy ő is „alámerüljön”. Persze, a vízbemerülés előtt szintén ugyanez a koreográfia, majd elmerül a medencébe, nehogy - túl sokáig is – lássák, bőre alatt hordja az úszógumit.

  BAK

Rokonságban a Bika - Szűz emberrel, megvan benne ugyanaz a lassú és kimért tempó, valamint a higiénia is. Ami megkülönbözteti tőlük, hogy  a Bak jegyű akkor megy a zuhany alá, amikor „holtidő van”. Kifigyeli, mikor van azaz időszak, amikor senki sem közelítette meg a zuhanyt, így amikor mindenki figyelme elkerüli az „objektumot”, ő megjelenik, majd elvegyül a tömegben. A térde tűnik fel gyakran a vízben, ahogy a kezével kör-körözik rajta.


VÍZÖNTŐ

Ahogy mondtam, a Skorpió élményszámba megy – olykor erotikus is – a másik csodabogár a Vízöntő jegyű. Már láttam uszodában, strandon birkózó szerelésben férfit, nőt  egyaránt. Láttam olyan kalapban, úszósapkában, sőt sállal is tus alá állni, hogy nem lehetett őt nem észrevenni. Nőt férfigatyában, fehér átlátszó pólóban, de volt rajta melltartó... A férfit nőies kalapban, nyáron télapó sapkával fel-alá járkálni a stégen, olyan vizuális orgazmust produkálva  mindenkiben – magában is -, hogy napokig az ember fia evvel álmodott, ébredt ha akarta, ha nem.

HALAK

Érdekes, talán nem sértem meg azzal, hogy igazán semmit se mutat! Jön egy emberke, aki jobbára akkor megy a tus alá, amikor kígyózó sor van. Ezután bocsánatkérő kerek szemekkel előreenged mindenkit, vagy amíg mások tusolnak, ő „bátran”a lábát odatartja a zuhanyozó irányába, hátha jut neki pár csepp, és ezután megy a többiekkel. Mint a heringek ! És az jár az agyában végig, hogy-hogy nem sikerült (megint) tisztességesen a tus alá állni? De, egyszer majd meglátja mindenki, fog ez menni (valamikor ebben az életében?)...


Nem kell ahhoz strandra menni, otthon is ki tudjuk figyelni:

MIKÉPPEN is TÖRÜLKÖZÜNK?

 

Szóval, először a fejnél kezdjük (Kos), majd a nyak következik (Bika). Ennek utána a kezek jobb és bal (Ikrek), majd a gyomor következik a kezek végeztével annak magasságában (Rák). Ezután a mell, valamint a hát vízmentesítése következik (Oroszlán), majd következik a hasfal és a farrész (Szűz). Vese és a derék sem marad ki ebben a ritmusban haladva (Mérleg), s ezután következik a nemi testrészünk (Skorpió). Comb a következő fázis (Nyilas), majd a térdrész (Bak). Legvégül a lábszárunk, sípcsontunk és a bokánk (Vízöntő) utána a teljes lábfejünkkel be is fejeztük a műveletet (Halak).

 

Amikor nem vagyunk eléggé koncentráltak, akkor nem ebben a sorrendben törülközünk! Megfigyelhetjük, hol is van éppen gondunk. Csak egy példa: hirtelen mozdulattal a nemi szervünkkel kezdjük, akkor azt „jelenti” - gondoljon bárki, amire akar – mély titkot őrzünk, amiről nem szeretnénk, ha az  napvilágra kerülne.  A többi mozdulatnak is van „jelentése”, az asztrológia ismeri, tudja ezt!

 

A fentieket az előadásaim során  a hallgatóság mindig igazolta, megerősítette, derültségek közepette. A legegyszerűbb mozdulat is árulkodó, segíti az önismeretünket  éppen úgy, mintha  a társunkra, gyermekeinkre, vagy akár a barátainkra  vetünk egy-egy  kíváncsi pillantást a fenti helyzetekben. Kezdhetik!

 

 

Az írások Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezik, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

Információ:

s.gergely@t-email.hu címen, vagy +36-30-9391-338 telefonon skype: steiner.gergely

(2017.06.30, 9:00 Megtekintés: 1823)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.