Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


LYUKRA MEGY A JÁTÉK(OS)

2012.09.10

LYUKRA MEGY A JÁTÉK(OS)

(Nyilas – Skorpió – Oroszlán)

 harompontos2.jpg


A kosárlabdát kedvelők (is) tudják, hogy a dobás lehet jó, vagy nem jó, de az biztos, hogy mindkét helyzet után folytatódik a játék. Akarva, akaratlan évek óta követem egy hölgy „kosaras játékát”.A hírek jönnek mennek róla, nem egyedi eset ami vele megesik, ezért gondoltam (ismerve a horoszkópját)  tanulságként (is) megosztom milyen az, amikor  minden egyre - lyukra - megy... Elgondolkodhat rajta más is…

A szóban forgó hölgy amúgy Skorpió ascendenssel egy hatalmas rejtély, naná hogy! Ősi tapasztalatok alapján, izgalmas, izgató és titokzatos egyéniség, aki lebilincselő tud lenni. Kétségtelen, hogy delejes, vonzó, gyakran pedig veszedelmesen hipnotikus a habitusa, illetve már a külleme megigéz minden „tücsköt-bogarat”(is).

 

Háromszor találkoztam vele.

Először Férjnél volt. Mélyen a szemembe nézett, és közölte: Boldogságra vágyom! Akivel együtt élek – gyermekeim apja – vele nem érzem mindezt. Ha két ember találkozik, együtt él, miért nem az a cél, hogy örömet, vidámságot okozzanak egymásnak. Mit tegyek, hogy jobb legyen nekünk?

 

Elmondta: férje idült alkoholista, és egy ilyen emberrel nem lehet együtt élni! Valahol ez érthető. Sokszor kívánta legyen már vége, és „vigye el az ördög”. Az éppen nem ért rá, így az ő embere elindult magától, mielőtt még az ördög felkereste volna. Vagyis feketén-fehéren kilépett az ő életéből. Elváltak, de idővel…majd kiderül.

 

MásodszorMesélte, hogy férjhez ment egy rendes emberhez, aki gyermekeivel együtt „magához vette”, és most végre révbe ért! Erre gondoltam én is naivan, mire elkezdte a régi nótát:

 

Boldogságra vágyom! Akivel együtt élek – nem a gyermekeim apja – vele nem érzem mindezt. Ha két ember találkozik, együtt él, miért nem az a cél, hogy örömet, vidámságot okozzanak egymásnak. Mit tegyek, hogy jobb legyen nekünk?

 

Feltehetően éppen arra járt az ördög, aki ezt kérésnek vette. Miután tudta a dolgát, megrendelésnek vette ezt. Az ördög a jóságos Moha bácsit (Halak ember), aki ugyan a hölgyet igényeinek megfelelően – Oroszlán Holdú – a tenyerén hordozta, rögvest elvitte magával. Moha úr még utoljára kézzel fogható örömben részesítette, mivel reáhagyta a vagyonát. Majd angyalként maga zárta le a pokolba vezető utat, és inkább a mennybe ment... 

 

Magára maradt másodszor is. Az ördög annak rendje és módja szerint dolga végeztével el is tűnt! Itt nincs már „munka”! De kuncsaft, az kuncsaft, mindig jönnek újak (is), ezért az ördög nem alszik sohasem csakhogy tudjuk, de mondom én is!

 

HarmadszorMegint jött, kopogtatott, újra megszólított immár özvegyen: Boldogságra vágyom! Akivel együtt élek – nem a gyermekeim apja – vele nem érzem mindezt. Ha két ember találkozik, együtt él, miért nem az a cél, hogy örömet, vidámságot okozzanak egymásnak. Mit tegyek, hogy jobb legyen nekünk? 

 

Akadt ugyanis egy új lovagja – „híres-neves” élsportoló, aki felett már eljárt az idő, megbecsülni magát nem tudta, de megtanult jól úszni a (sárga) föld felett. Valahogy (nem volt nehéz!) magához tudta édesgetni Moha bácsi exét, akinek ugyebár felvitte az Isten a (pénz)dolgát. Volt, van is még – egyelőre - miből fizetnie a lepedő akrobatát, miközben a „csodacsatár” fokozatosan, és szisztematikusan megdézsmálja a nőt. Olyan három pontos dobásokat csinál a megüresedett "gyűrűbe", az amúgy Nyilas jegyben született nőszemélynek, hogy az naivságból már-már világrekordot dönt! Nő létére úgy fizet a dobásokért, hogy az király…

 

Régi motoros vagyok a szakmámban, már most tudom, mi következik. Megjelenik, kopogtat: Boldogságra vágyom! Akivel együtt élek – nem a gyermekeim apja – iránta nem érzem mindezt. Ha két ember találkozik, együtt él, miért nem az a cél, hogy örömet, vidámságot okozzanak egymásnak. Mit tegyek, hogy jobb legyen nekünk? 

 

Miért vagyok biztos a dolgomban? Ezért!

 

„Szemügyre” véve a kosarast (a sport archívumból) megtudtam, hogy Vízöntő jegyű a szentem. Vagyis egy hihetetlen intelligens jegy szülötte, akiben a zsenialitás szikrája lobog, és (azt is tudom) hányszor, de hányszor hallgathatta címeres mezben a Himnuszt: Isten áldd meg a magyart... (nevében is echte az). Képtelen arra, hogy saját magán segítsen, az ördöggel cimborál, aki éppen most bontja fel a hölgy (korábbi) második levelét, amiben az áll: az ördög vigye (már) el! Elviszi naná, hogy! Mert a mája se normális, cipó méretű, és cukros is e mellé, és ugyan meghallgatja az orvosa, és a gyógyszerésze tanácsát, de soha semmit nem fogad meg! Egy Vízöntő (sajnos) erről (is) nevezetes! A meccseit soha nem láttam! Nagy sportbolond vagyok, de ez semmit nem jelent! Csak azt tudom, hogy amikor eljön az (ő)ideje – mindennek rendelt ideje van – akkor egy ember majd úgy megy el közülünk, hogy azt mi észre sem fogjuk venni. Sikeres „zsákolás” lesz (ördögnek csont nélküli "húzása").

Az én szavaim itt semmit sem érnek. Még horoszkóp sem kell hozzá, annyira világos itt minden. És ezt a hölgyet már magam sem értem? „Mit tegyek, hogy jobb legyen nekünk? „ kérdésére majd a Sorsa megadja a választ. Vagy nem.

 (2012.09.10, Megtekintés: 429)

Aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során jegyről-jegyre.

 https://steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

 Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

Információ:

s.gergely@t-email.hu címen, vagy +36-30-9391-338 telefonon.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.