Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BOCSÁNATKÉRÉS és MEGBOCSÁTÁS

2013.11.30

Hivatalból tudom –mind a 12 jegyről-, hogy bocsánat nincs,  nem volt és nem is lesz soha, míg világ a világ, már bocsánat! Magam szinte mindig megbocsátok, de én is „a fehér ember nem felejt” kategóriába tartozom! Akkor hogyan is van ez? A jó ég tudja csak, milyen lenne a világ, ha mindig mindent mindenki megbocsátana.

Rossz az, aki mindig rosszra gondol” hallják tőlem gyakran a (régi és új) személyes horoszkópot kérők. Nem csak az önismerethez, hanem a környezetük megértéséhez is hasznos tanácsot kapnak azok, akik figyelmesen olvassák.

 Hozzáteszem, hogy nagy hiba lenne "leragadni" ebben a szerelem dolgában, mert ez a téma minden határt felül tud írni, így nyelvi nehézségeget sem jelenthet. Ha megértették, nem fogok bocsánatot kérni, ha nem, akkor sem…egyéni szociális probléma, hogy magamat idézzem. Már bocsánat…

Ez az írás most, szembesítés! A horoszkópban mindig az van, ami van, nem az, amit látni, olvasni szeretnénk. Tudom, mert nap, mint nap szembesülök azzal, hogy a személyre szabott negatív megállapítások, elindít(hat)ják a pozitív irányú változásokat. Az én megállapításaimat minden esetben össze kell vetnie azzal, amit ön pl. saját magáról tapasztal(t).

Ez esetben én csupán egy eszköz vagyok a dolgok sodrásában. Nekem tehát végképpen nincs okom a bocsánat kérésre a tükör előtti szembesítéskor, de azt megígérem, nagyon kellemes perceket fognak eltölteni az alábbi írásom olvasásakor, és ha figyelnek, tán még hasznukra is lehet önmaguk, és a környezetükben élők megismeréséhez…

 

Kapcsolódó kép

OROSZLÁN (júl. 23-aug. 23.):

Oroszlán az állítmány, többiek az alanyok: úgy gondolja Ő első az elsők közt! Ez nem is baj, csak el ne mondja mindenkinek…maradjon köztünk! Szóval, tud-e bocsánatot kérni? Tud, de az benne a sikkes, ahogy!  Kos és a Nyilas pajtásoknak mindent elnéz, mert nem akarja a lángot szítani. Itt melegen ajánlja nekik, hogy fogadják kellő tisztelettel az ő bocsánatát, és fogadják forró ölelését is gesztusként. Bika, a Szűz, és a Bak társulattal közli, miközben körmeit gyengéden a vállukba mereszti, vegyék megtiszteltetésnek az ő bocsánatát. És mivel ez egy ritka alkalom, ne kelljen újra megismételni. Ikrek, Mérleg és a  Vízöntő ha a színe előtt áll, olyan ceremóniában lehet része, hogy a szó elakad a torkán… Sőt, nem „bántóan”, de finoman, ha kell írásban is megkapják, ezek után tehetnek érte egy apró kis szívességet is. Rák, Skorpió és a Halak számára egy bocsánat adomány kategóriájába sorolandó. Hozzátéve azt is, hogy most az egyszer bevallja, hogy iszonyú nehezére esik ezt kimondani, de mégis megteszi. Hagyják magára ezek után mondja, mert nem szereti ilyennek látni magát a tükörben, különösen, hogy ennyire el tud érzékenyülni a saját (groteszk) látványától…

 

Szokás szerint olvassa el mindenki a Nap jegye mellett a Hold, illetve az ascendens csillagjegyét. Ismételten szólok: Akinek nem inge, ne vegye magára! Tapasztalataimat felhasználva játékosan fogalmaztam, de nagyon komolyan gondoltam, amit írtam. Ha figyelmesen olvassa, könnyebbé teheti a hétköznapjait….

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

https://steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

 

(2017.08.18, 6:00 Megtekintés: 478)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.