Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tisztelet és a tiszt(es)ség, a férfi és a nők közt

2016.06.05

Tisztelet és a tiszt(es)ség, a férfiak és a nők között

 
Messzire kell menni, hogy közelről lássunk dolgokat. És sokszor felfelé kell tekinteni, hogy ha talpra akarunk állni. Mert fentről nézve könnyebben észrevesszük, hogy lent is ugyanazok a játékszabályok érvényesek. A kormányzó jó kulcsszó. Ha ebben az írásban bárki politikai hasonlóságot vél felfedezni, nyugodtan megteheti, de itt nem erről lesz szó, hanem egy sokkal fontosabb dologról. Különben is a kormányzók személyét a történelemben, hol szeretet, hol gyűlölet vette körül.

horthy-miklos-kep.jpg

Horthy Miklós 1868. VI. 18-án született, Kenderesen és magunk közt szólva nem is nagyon érdemes kiemelni, hogy 1921. III. 1-től a Csonka-Magyarország kormányzója volt, egészen az 1944. X. 16-i nyilas hatalomátvételig. Tehát, nem kis ideig volt tisztségben, de a történelemírók közvetlenül a háború után az új generáció agyába mégis a fehérterror időszakaként állították be ezt a kicsivel több mint két évtizedet.

 

Mielőtt még bárki politikai horoszkópot sejtene, tisztáznunk kell valamit. Ez az írás a tiszteletről és a tisztességről szól. Pár neves magyar embert hozok fel példának, annak okául, hogy lássuk: „minden sikeres férfi mögött, egy okos nő áll.” És, hogy miért éppen őket választottam? Csak, mert beszédesek! És a lényege ennek az írásnak, hogy a végén egy kicsit talán mindenki magába tekinthet…

magdolna_purgly_-1881_-_1959-.jpg

Szóval, Horthy Miklósné jószáshelyi Purgly Magdolna (Kürtös, 1881. június 10. – Estoril, Portugália, 1959. január 8.) a kormányzó felesége volt, 1920 és 1944 között, és az ország első asszonya. De ha otthon nem is viselt nadrágot, az tény, hogy egy jó asszony kincs a házban. Jó példával előállni a mai celeb világban kész öngyilkosság, javítson ki valaki, ha tévedtem…

 

Asztrológiailag néztem meg, és ezek után – BÁRKI – szakértőhöz is fordulhat, hogy vajon nála mi is a pálya. Összevetettem a két ember képletét, és bár csupán Horthy Miklós ábráját teszem ki, a laikusok számára is világosan látszani fog, hogy hogyan is lehetséges ez az összhang. A kormányzó születési képletében az MC (zenit) rangot jelölő pontja az Ikrek 17°57’-en van. BÁRKI, aki az óramutató járásával ellentétes „mozgásban” e fok köré, vagy túlra „születik bele”, a bolygó jellege a horoszkóp tulajdonosának „fényesítheti” a karrierjét.

 

Magdolna asszony 1881. június 10-én született, így a Nap 19°12’-en állt. Ebből egyértelműen és elég világosan arra lehet következtetni, hogy „haladéktalanul a kezébe tudta venni az irányítás.” Mert a háttérben a kormányzóné asszonyság – Nap pontja – valósággal erőt, vitalitást, önbizalmat „sugárzott” a férje felé. Ez a nő minden nap úgy kelt fel, és úgy tért nyugovóra, hogy a férje dolgai rendben legyenek. És arra törekedett, hogy a férje útját mindig a siker, s a (f)elismerés felé terelje.

 

(Horthy Miklós MC 17°57' Ikrek Purgly Magdolna Ikrek Nap pontja a 19°12' X. Házban van, bátran oda lehet "képzelni" Horthy Miklós Nap 27°22' pontja és MC pontja 17°53' közé!)

horthy-miklos.jpg

Charubel fokokat soha nem hagyom ki, amikor éppen „kíváncsi” vagyok valamire. Horthy Miklós esetében, hogy 20°17’ Szűz aszcendens pontja van, és a következő a helyzet. Kép: „Oroszlán, amelynek csak a feje látszik.” Értelmezése: olyan ember, akit mindig támadnak, aki mindig védekező állásban van, de felkészül a támadásokra, és nem ismer félelmet, mert tisztában van a hatalmas erejével. Nem ő az első a viadal helyszínén, de ő távozik utolsónak – győzelemmel!

 

Csak kiegészítésként: pár embernek nem kell házasságban élnie. Mert akinek a X. Házába esik egy másik ember születési Nap pontja, például egy orvosnak, akkor ő lehet/lesz az, aki képes őt meggyógyítani. Lehet ilyen ember az ügyvédje is, aki így mindig kihúzza az illetőt a slamasztikából. Egy SZAKÉRTŐ KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL, bárki megtudhatja, hogy ki az az ember az életében, aki – harmonikus Nap révén – beragyoghatja az életét. Persze, fordítva is igaz lehet! De, ha valaki kellőképpen figyel, könnyen kikövetkeztetheti ezt a munkahelyén is. Hiszen egy kolléga, vagy kolléganő is hathat éltetően, vagy akár fékező módon a karrier építésében.

 

Hogy újabb példát is hozzak, Kádár (Csermanek) János következik a sorban (Fiume, 1912. május 26. - Budapest 1989. július 6.) . Újra óva intem azokat, akik politikai színezetet képzelnek a dologba. A születési óra/percét magam szerkesztettem meg így, és az életrajza alapján (0,35°) Oroszlán aszcendens kerekedett ki. Természetesen, itt is azt vizsgáltam meg, hogy a legközelebbi hozzátartozója, Kádár Jánosné, Tamáska Mária (Budapest, 1912. április 8. – Budapest, 1992. március 30.) hogyan illik a férje „jobb keze” címre.

 

Nos, Kos Nap 17°47’-e ismét, ahogy elődje – Horthy M. – esetében is a X. Házban áll, és az ábrán megfigyelhető, hogy Kádár (Csermanek János) holdcsomópontja együtt áll a felesége Nap pontjával. Más a konfiguráció, de mégis mindkét asszony, támasza volt a férjének! (Amúgy meg, Kádár János MC pontja Kos 12°10'-on van, a teljesség kedvéért! SG)

 

Kádár János Charubelje itt sem maradhat el! Kép: Obeliszk. Értelmezése: olyan valaki, aki sok kísértésnek és sorscsapásnak van kitéve, de mégis olyan nevet szerez magának, amellyel tovább él a történelemben. Az ilyen élet bizonyos időkben szorosan összefügg a nép életével, amelyért él és dolgozik, de az élete kevésnek bizonyul, így egy időre megfeledkeznek róla, hogy a végén majd ismét élre kerüljön – cáfolja meg valaki, ha nem ez volt Kádár János sorsa!

 

Kádár Jánosnál maradva, még meg kell említeni, hogy a születési képletében a felszálló holdcsomópont azt jelenti, hogy borzasztóan igyekezett elérni az életében, hogy az emberek megkedveljék és elismerjék. De eljött egy pont, amikor úgy érezte, hogy bizonyos dolgokban változtatnia kell. És akkor talált rá az igazi énjére, aki arra törekedett, úgy irányítsa a dolgokat, hogy azok az ő számára a kedvezően alakuljanak.

 

Mária asszony Nap pontja „rákerült” Kádár (Csermanek) János Karma pontjára, ami a férfit ebben az inkarnációban „a terve kivitelezésében fontos szereplővé” avanzsálta! Megint, egy kiváló „mutatója” annak, hogy: „minden sikeres férfi mögött, egy okos nő áll.” Más kérdés, hogy az újkori történelemírók ugyanúgy előveszik – figyelem, ne politizáljunk! –, és egy korszakot fűznek a nevéhez. Viszont, az én célom a „jóban, rosszban kitart mellette” bemutatása.

 

A médiának köszönhetően ismerjük Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc születési adatát is, akik érdekes módon mindketten az Ikrek jegyében születtek. Orbán Viktor 1963. május 31-én született Székesfehérváron, Oroszlán aszcendenssel. Senkit ne lepjen meg, hogy élete párja dr. LÉVAY ANIKÓ (Szolnok, 1963. május 15.) 23°27’ Bika csillagjegyű, és ez a jegy pont a miniszterelnök horoszkópjának a X. Házában áll!

 

Értelmezzük ezt az ő esetükben. Bárki, bármit mond, ez nem jósda, s nem szentírás, ez csak egy összevetés: „nyitottak egymás véleményére, és a másik álláspontjának a befogadására”, ennyi! Vajon, a hétköznapi életben ki mondhatja el ugyanezt? Higgye el nekem mindenki, hogy jó néhány embernek van ilyen állása, csak esetleg nem tud róla…

 

Gyurcsány Ferencet is (Pápa, 1961. június 4-én született) – ha már belekezdtem – Nap horoszkóp módszerrel összevetettem DOBREV KLÁRA (Szófia, Bulgária, 1972. február 2.) adataival. Az ő esetükben, a nő Nap pontja szinte egzakt együtt áll az ex-miniszterelnök MC pontjával. És mint ahogy mindegyik esetben (náluk a mundán képlet alapján), itt is ugyanaz a helyzet...

 

Ismételten hangsúlyozom, hogy ebben a rövid írásban nem a politikai fejtegetés volt a cél, hanem a mi életünkben is fontos szerepet játszó tisztelet és tiszt(es)ség. S mindezt ismert férfiak és a mögöttük álló erős nők kapcsolatában világítottam meg. Zárszóként még annyit hangsúlyoznék, hogy nem mindenkinek adatik meg így ez, és kell házasságban élnie, főleg ilyen prominens felállásban.

 

Akinek a X. Házába egy másik ember születési Nap pontja esik, legyen az akár az orvosa, akkor minden esetben ő lehet az az ember, aki képes a horoszkóp tulajdonosát meggyógyítani. De jogi probléma esetén ez az ember lehet akár egy ügyvéd is, akinek ha a születési Nap pontja ugyanúgy a védence X. Házába kerül, akkor képes kihúzni őt a slamasztikából.

 

Egy asztrológus segítségét hívva mindenki megtudhatja, hogy ki az a szerette, aki – harmonikus Nap révén – beragyoghatja az életét. Persze, fordítva is igaz lehet! De kellő figyelemmel mindenki, könnyedén észreveheti, akár a munkahelyén is, hogy egy férfi kolléga, vagy kolléganő éltető, vagy fékező módon hat a karrierjére, vagy sok más egyébre is...

 

 

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

Az én felfogásom szerint az asztrológia nem jósda, nem szentírás, hanem következtetés! Tőlem megtudhatja a személyes GPS koordinátáit, e mentén haladva miként érdemes csinálni bármit is!

2013. június  14-én 7:00-tól a honlapomon, a megtekintés:  2934

https://steinergergely.eoldal.hu/…/varom-szives-megkeres…

Aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra, ill. a kiemelt napokon is

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Hitelesség...

(Szabó Szilárd, 2020.09.04 21:17)

Honnan származnak az említett személyek születési óra-perc adatai? Horthy M. esetében ezek igen távol állnak a Baktay Ervin hagyatékában fennmaradt Kos 23 fokán álló ascendensnek, sőt
at https://www.elvirafarkasova.cz/hu/clanky/politikusok/horthy-miklos.html honlepő lévő Szűz aszcendensnek is?

Az pedig különösen érdekelne, hogy honnan származik Kádár János pontos születési ideje? Hogyan sikerült Fiuméből megszerezni egy cselédlány törvénytelen gyerekének a születési adatát?

És persze érdekelne, hogy honnan ismeri a cikkben szereplő többi személy pontos adatát?

Kiváncsian várom a válaszát!

endre@kereszturi.ch

(Dr. med. Kereszturi Endre, 2016.06.05 14:25)

Nagyon érdekes összeállítás - gratulálok!

Ami a gyakorlati jótanácsokat illeti, ott persze figyelni kell arra, hogy egy FÉRFI X. háza és egy NŐ radix-Napja közötti kapcsolatról van szó. ha tehát én férfiként egy másik férfi orvos vagy jogász etc. Napját veszem figyelembe - nos akkor lehet, hogy éppenséggel olyan valakihez fordultam, aki "uralkodni" fog felettem - kostet was kostet.

Mivel nőknél a Nap a tudattalan Animus jelölője a horoszkópban, ez az összeállítás is mutatja, hogy mennyire sorsszerű egy férfi esetében, hogy éppen a benne élő ambiciók megvalósításához illő, abban őt tudattalanul is serkentő nőt választ élettársul.

További sok szép ilyen sikert kívánva
szívélyes üdvözlettel: Kereszturi Endre dr.

Re: endre@kereszturi.ch

(S.G, 2016.06.06 07:36)

Örömmel vettem a megtisztelő figyelmet - köszönöm!

Tulajdonképpen nincs is mit hozzáfűznöm, mert mintha egyfelé jár az agyunk.

Szívből köszönöm a jókívánságait!
Steiner Gergely