Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AZ EURÓPAI UNIÓ SORSFORDULÓJA...

2015.10.06

EURÓPAI UNIÓ 2015.

1951. április 18-ra állítottam fel az Európai Unió mundán születési idejét, ami Párizsban ratifikálódott. A lényeg: minimum 3 nap, maximum egy héten belül a napi/heti tranzitok tükrében feketén-fehéren válaszút elé lépett, vagy lépni fog.

 

Konstantinápoly eleste 1453-ban. Elfogták Mehmet által. Panoráma Múzeum 1453, Isztambul, baromfi — Stock Fotó

Európai Unió MC-je (Zenit) a Bak jegyben, uralkodója a Szaturnusz a Charubel képtársításban 13°-ra került. E neves francia kutató asztrológus (Charubel) 1898-ban az alábbi szöveget fűzte a képhez: Keleti város olyan, mint Konstantinápoly.

Tartalmi jelentése: "Hajlamai keletre vonzzák. Rokonszenvezik a törökökkel, akikkel sok dolga lesz."

Asztrológiailag: azzal, hogy a Plútó az Európai Unió képletének a X. Háza, mundán uralkodója a Szaturnusz (MC) csúcsán áll, akkor – amúgy itt „lófrál” már jó ideje, értők és élvezők ellenőrizhetik – nem ez a lényeg, hanem mit jelent? Amikor személyes horoszkópról beszélünk, és akinek ilyen van, az sincs máskülönben.

Konkrétan - asztrológiai konfigurációk - az EU-t (népeket) és a delikvenst (magánszemélyt) önvizsgálatra, és életcéljainak, illetve azok elérése érdekében alkalmazott módszereinek felülvizsgálatára szólítja fel feketén-fehéren. Egyik sem úszhatja meg a dolgot abban a tudatban, hogy a cél szentesíti az eszközt. A Plútó nem enged meg efféle kifejezéseket, minek szépítsem, itt életről-halálról volt/van szó. A magyar történelemben – utalva a mai nemzeti gyásznapra - ha valami nem az elképzelések, tervek szerint történt, akkor rövid időn belül fejek hullottak, a felelősök vagy a felelőssé tett személyek nem úszták meg szárazon. És nem az a kérdés, hogy mindezt egy jó ügyért, vagy vesztett ügyért tették, hanem, hogy valaki(k)nek elnyerjük a rokonszenvét. Sok teendő van e téren, vagy ha nem, akkor annyi…

Ebben az időszakban kiderülhet, hogy a népek, vagy magánszemélyek rendelkeznek-e olyan lelki, fizikai vagy érzelmi energiákkal, amivel többedmagukkal, vagy ki-ki egyénileg egy kedvezőbb helyzetet érjen el/teremtsen maga körül…

X. Ház mundán értelemben jelenti: az államfők tekintélyének, közkedveltségének alakulását - a hatalom birtokosainak, a kormánynak, és az ország vezető rétegének helyzetét úgy, ahogy egyénileg egy magánember életében a hivatás, az életcél kerül előtérbe, hogy most mire is lesz képes. Lényeges, hogy mindegyik esetben különbséget kell tenni a hivatás és a foglalkozás között. Nem kérdés, közben embernek kell maradni. Megint a mi (mai) példánk, az 1849. október 6-án kivégzett 13 tábornokot a mai nyelvhasználattal „terrorista” jelzőkkel illetnénk, mivel a felszentelt uralkodójuk ellen fordultak, és így a sorsukat bevégezték. Vajon a maiak – mundán értelemben – milyen emléket fognak bennünk gerjeszteni… Egy szinte biztos, hogy így, vagy úgy, jó páran a hatalom elvesztésével számolhatnak és meglehet, nem lesz módjuk javítani a saját helyzetükön sem, ha ezt a ciklus „élve megússzák”…akkor sem

 

Összegezve: minden bizonnyal a helyzet keleten dől el a napokban – asztrológiailag mindenképpen –, ahogy a való világban is! Pontosabban, hogy a törököknek/vagy nekünk a törökökkel - miként Charubel is megemlítette 1898-ban -, még sok dolgunk lesz. Privát életben pedig az emberünknek, akinek az MC-je 13°-on áll, ideért a Plútó feketén-fehéren az érvényesülése a világába. Neki az elérhető hatalom mértéke, netán kitüntetések, a nyilvánosság elismerése, sikerek, közszereplés jut.

Mit is jelent mindez egy magánember esetében?

Egy valódi történet. Thomas Woodrow Wilson az Amerikai Egyesült Államok 28. elnöke volt (MC-je Bak). Ahogyan ő szélkakasként fordulatot vett, üzenet értékű lehet milyen is lesz/lehet a jelen embere egy-egy esemény kapcsán. T. W. Wilson véleménye két héten belül gyökeresen megváltozott a háború során. Először, 1917. II. 26-án „Amerikának  nem szabad beavatkoznia a háborúba.” Aztán 1917. III. 8-án elfogadja az úgynevezett House Grey-memorandumot, amely szerint az Egyesült Államok kötelezettséget vállal, és belép a háborúba… Majd, későbbi tevékenysége (?) elismeréséül 1919-ben a Nobel-békedíjat vehetett át…passz!

 

Hírességek, akiknek az életében így, vagy úgy megadatott ez a helyzet/állapot, pl.: Orson Welles 1938-as, ufó támadással riogató Világok harca című rádiójátékáról mindenki tudni véli, hogy hatalmas pánikot váltott ki Amerika-szerte. A valóságban azonban inkább a lapok fújták fel a darab hatását. Oliver Cromwell angol államférfi, az első polgárháború kitűnő hadvezére, aki megtisztította az angol parlamentet, és ugyan diktatúrát vezetett be, de ő maga a koronát nem fogadta el. De John Lennonnak, Willy Brandtnak, Jonny Cashnak, Gréta Garbonak, Charlotte mexikói császárnőnek, Japánnak (1889. II. 11), Ausztriának (1918. XI. 12) is ez - MC Bakban - volt, és nem is kell külön magyarázat hozzá…

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

 

https://steinergergely.eoldal.hu/…/varom-szives-megkeres…

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.