Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A PLÚTÓ TESZTEL BENNÜNKET 2015. DECEMBER 15-ÉN (IS)

2015.10.29

A PLÚTÓ TESZTEL BENNÜNKET 2015. DECEMBER 15-ÉN (IS)

 

Megjegyzem : Új Magyarország Skorpió jegyben született 1989. október 23-án 12:02 kor, és Budapesten.

 

Miért most szólok róla?

 

A Plútó köztudottan  +/- 45 napos körben „hat”, így a három hónap középidejének most kezdődő 45 napjaiban is üzenet értékkel bírhat, amit 2015. december 15-e után ismételten 45 napig kell majd megőrizni.

 

 Következtetésem szerint Európa szívében egy (bizalmi) hidat fogunk képezni, ami  számtalanilag 2015. november 1-től - 2016. január 31-ig tart!

 

A címben jelzett  dátum jelentős lehet az országunk életében, ahogyan az egyénekében is, kinek-kinek a képlete szerint.

 

A Plútó önmagával alkot egy szextilt. A bolygó direkt/retrográd mozgásokat végez, amivel igencsak tesztel minket. Kiderül/kiderülhet lesz-e ennek jelentősége, avagy sem…

 

Ez a Plútó tranzit az Első Házában van az ország képletében, ez asztrológiai szempontból jelzi a hazánkat, annak lakóit, a népet általában, az ország általános helyzetét, valamint a közegészségügyről is ad tájékoztatást. Azzal, hogy ez most harmonikus aspektus, így pozitív változások/átalakulások következnek be. Ugyan nem gyorsan, de nem is bomlasztó jelleggel

 

Miután hidat képeztünk céljaink megszilárdulnak, vagy fokozatosan átalakulnak, ki tudja már hányadszor a történelmünk során. Emlékeztetek mindenkit, harmonikus állás és nagyon nem mindegy hogyan használjuk ki mi magunk,és használják ki mások e sors adta tehetségünket!

 

Asztrológusként mondom, nem szállhatunk el magunktól most sem, de mások sem élhetnek vissza a sors vezérelte jóindulatunkkal...

 

Egyéni horoszkópban is (ugyanúgy, ahogyan a nemzetében is) ez azt jelenti, akinek a születési képletében ilyen adódik +/- 45 napban, akkor akár a  világ szeme (is) rajta! Nem lesz mindegy  kinek-kinek itt mi a fontos: pozitív szenvedélyesség, a közös, ill., egyéni vágyak, a gazdagság vagy a hatalom, erő vagy az erőszak…

 

Mire következtetek?

 

Több, mint biztató, hogy e három hónapban a – pozitívan – Plútó átváltoztat bennünket is úgy, ahogyan azokat, akiknek az egyéni képletben ilyen van. Országunk már nem ugyanazt éli meg, mint korábban félve/aggódva, és ha akár egy-egy személynek is sikerül túlélnie a kiváltódást, akkor ez már megváltás jelent, de ezzel járhat akár egy fájdalmas áldozathozatal is!

 

Amikor Plútó szextil 14°30’ –on van, ez jelenti/jelentheti, hogy az adott év november 7-én és az adott év január 4-én vagy e napok körül születettek közvetlenül is érintettek. Ők, ahogyan Magyarország is, részesül egy emlékezetes élményben. Mondhatnám, telibe kapják ezt a tranzitot. Ne kérdezze senki, hogy miért – hosszú lenne fejtegetnia lényeg, én szóltam.

 

Hidak mindenütt lehetnek egy-egy konfliktus közepette három hónapra kiterjedően…

 

Hírességek, akik érintettek lehetnek november 7-én Rió Ferdinánd, Dávid de Gea labdarúgók, valamint január 4-én született Gáspár Győző, Bogányi Gergely, Toni Kroos labdarúgó és még lehetne sorolni – nekem is egy jó teszt – igaz mindez, akkor ők mit fognak tudni bemutatni nekünk?

 

Összességében: lenyűgöző dolgok lesznekez nem jósda, és nem szentírás –, tekintélyt szereznek, akiknek ilyen aspektusa van (az ország úgy, ahogyan egyének is), erős akarattal kivitelezik azt, amit senki nem hitt volna, bár mindez katartikus-szerű élménnyel (is) jár(hat). Továbbra is kész mindenki az építő/átalakító megtapasztalásokra. Egy rosszabb partról átmenni egy jobbra kimeríthetetlen lelki energiákkal, végén mindenki feltöltődve jön, ill., jöhet ki egy-egy válságból, a Plútó pozitív tapasztalataiból merítve - mondom én!

 

Az írások Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezik, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

skype: steiner.gergely

Információ:

s.gergely@t-email.hu címen, vagy a steinergergely@gmail.co

+36-30-9391-338 telefonszámon

(2015.10.29, Megtekintés: 135)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.