Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KOS MIKOR ÉRETT (MEG) RÁ

2014.03.01

 

-válasz elméletben házasságokról, kapcsolatokról jegyről jegyre


kos.gif.jpg

 

Most és itt is érvényes az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során, mert nem tudni  melyik „használ”, de, hogy  használ, az biztos.

Figyelem! Külön nem említem fel a VII. Ház témát, mert mindegyik jegy esetében a szembeni csillagjegy megadja a választ úgy, hogy az érett(len)ség olyan világos, akár a Nap. Tisztázzuk: nincs se jó, se rossz, csak megoldásra váró helyzetek vannak!

Fontos! Az van, ami látszik, nem az, amit látni szeretnénk. Minden jegy esetében – bárki könnyen megállapíthatja a képletéből – a VII. Házába, leegyszerűsítve a  jegy uralkodó bolygóját „helyeztem”. Tehát, pl. aki nem Kos jegyű, de a mókuskerekében a Mars a VII. Házban van arra is vonatkoznak az ott leírtak.

Majd pedig (a nagy) felismerés esetén, éretten már, egy szempillantás alatt vissza (is) lehet fordulni, mert az irány soha nem kötelező, csak ajánlott…

KOS esetében: a házassági okmány megszerzése után elszántan, szenvedélyesen, cselekvőn és energikusan vág bele a páros élet adta megmérettetésbe, így érett vezetője a közös ügynek. Ellentétben azzal, hogy akinek e jegy uralkodó bolygója a Mars, és a tengely másik oldalán negatív fényszögben áll, annál sajnálattal, de egyenesen kell kimondanom: számolni kell a frigy felbontásával, nyílt veszélyt jelent a direkt agresszió (fizikai, lelki, érzelmi), a bontás után pedig az „örökké haragszom” rád állapotok következnek. 

 

Döbbenet, mondhatja aki eddig nem tudta, hogy a horoszkóp mi mindenre megtanít, még vezetni is képes, mivel a szerelem köztudottan vak. Csak remélni merem, hogy kezd összeállni a kép, és ez az egész egy próba érettségi, a nagy terv - házasság, kapcsolat - része. Már a születésünkkor (meg)tudhatjuk, hogy ezt nekünk így, vagy úgy, meg kell élnünk, de ha már tudjuk, akkor (a tervet) alakítva  tehetünk is érte, vagy ellene.

Talán a fentiek olvasása juttat el némelyeket a megvilágosodáshoz, hogyan is váltak valósággá az elképzelt tervei, vagy ha éppen nem, akkor miért is nem. Az élet egyik legnehezebb leckéje ez. Keveseknek sikerül, mert csak a szándék, az itt is kevés…, de/pedig egyedül nem megy…

Az írások Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezik, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

Információ: s.gergely@t-email.hu címen, vagy +36-30-9391-338 telefonon.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.