Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

 

Bemutatkozás

Mosonmagyaróváron születtem, Sopronban nevelkedtem.  Közel harminc évvel ezelőtt Balatonfüreden a szívkórházban dolgoztam, amikor az asztrológiával először kerültem közvetlen kapcsolatba a budapesti Baktay Ervin Asztrológiai Egyesület egyik hallgatója révén.  Addig csupán felszínes hallomásom volt e témáról. Nem csak megkedveltem, hanem egyre jobban érdekelt is. Elvégeztem az asztrológiai intézeti főiskolát (az első két tanulóévem a Kőrösi Csoma Sándor Buddhológia Intézet égisze alatt zajlott), amivel a kötődésem végleg megpecsételődött.  Az asztrológia tapasztalati tudomány. Az asztrológiának nem a misztikus, hanem közérthető megközelítéssel a mindennapi, a hétköznapokban alkalmazható része érdekes számomra. Azon vagyok, hogy minden hozzám forduló számára érthető, nyitott könyv legyen.

Ha ismeri horoszkópját, ha értően olvassa az önről  szóló elemzést, akkor könnyebben élheti meg az önnel történteket. Ha figyel rá, akkor ellen állhat az ártó hatásoknak, elébe mehet a segítő erőknek, kihasználhatja a kedvező aspektusokat.

A horoszkópkészítés mellett gyakran írok. Írásaim témáit legtöbbször a hétköznapok hozzák elém, de az asztrológia szempontjából lényeges történéseket is feldolgozom  naprakészen. Egy-egy téma feldolgozása, megközelítése kissé egyedi, ez sajátos mentalitásomból fakad. Az un. könnyedebb témák olvasmányos feldolgozásakor is szigorúan ügyeltem és ügyelek a szakszerűségre. Az értők és követők köre szerencsére napról, napra szaporodik. A visszajelzések szinte kivétel nélkül pozitívak (akinek nem tetszik: enter!)

Steiner Gergely dipl. asztrológus

 

(2012.12.03, Megtekintés: 2112)

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.