Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


EGY DOLOG FONTOS (VOLT, VAN ÉS LESZ) AZ ÉLETEDBEN...

2015.07.01

 

„Az asztrológia arról szól, hogy a szimbólumok helyzetéből igyekezzünk pozitív dolgokat kihalászni, hogy a születési képletből, annak a tulajdonosa hasznosan lépjen az ötről a hatra!” Dr Janák Lajos így szólt, szólhatott és vegyük komolyan, ez nem játék! Ma is vallom, hogy számomra is új korszakot nyitott, mondhatni személyemre szabottan is.

 

Sok elismert és tekintélyes asztrológust ismertem meg személyesen és írásai alapján, akik zöme megosztotta velem is az asztrológiai tudását, és valamiképpen én is igyekeztem viszonozni. Nos, aki az én oldalamat látogatja - egyénileg is megkeres -, ennek a bevezetőnek a szellemében meg tudjam világosítani, hogyan csinálom, ő miként lépjen ötről a hatra.

 

Minden látszólagos tévút oda vezethető vissza, hogy amikor kicsúszik a kereső lába alól a talaj, sok esetben rossz megoldást választ és ez a legfőbb problémája. Éppen maga a probléma az, ami figyelmeztet, úgy a pozitív – és ellenében éppen a negatív is -, hogy: elérkezett az az idő számára, amely előnyt jelentő életesemények megkezdését is jelentheti!

 

Nagyon sok kérdés-felelet ott bukik el, ott kerül ingatag lábakra, hogy a kérdező nem bízik már önmagában. Jobban hisz abban – nekem, mint asztrológusnak is azt mondja –, hogy: rossz csillagzat alatt született. Én erre azt szoktam mondani, hogy: jó szándékkal mindent megteszek, hogy ön innen, ebből kiindulva boldoguljon az életben!

 

Még úgy is, amikor kimondom a szemébe, sőt papírra is vetem, hogy bár „szívásnak” érzi, hogy égszakadás-földindulás következett be önhibájából, vagy anélkül, vagy betegségből, akár a párkapcsolatában is, s ki tudja még miben, de adtam egy csomó útbaigazítást amiből valahogy ki tud ebből mászni.

 

Ha önmagától nem tudott rájönni, én a képletéből „gyökerestől” kiragadom, és rámutatok a konfigurációjában. Minden értékeléskor a kérdező megtalálja ezt a mondatot, hogy: a horoszkópban az van, ami látszik, nem az, amit látni szeretnénk. Nem a problémát, hanem a megoldást kell keresni!

 

Ez a fajta megoldás-szemlélet magabiztosság-bázisként ott van végig a szeme előtt. Azt is bátran mertem javasolni a rossz élethelyzetbe kerültnek, akkor már kellően motiválatlan emberemnek, hogy hagyja a negatív eseményeket „lecsengeni”. Volt olyan is, aki haját tépve menekült el ennek hallatán, vagy vágta a sarokba az elemzését, és jó ideig messze el is került – egy ideig csak!

 

Az én módszerem: ne a problémát, hanem benne a megoldást hallja ki, lássa meg, értse meg – higgye el, beválik! Az átmenetileg bukott kérdezőm szemtől szemben és írásban is egy kőkemény jelzést kap arról, hogy a problémája az, ha valamit nem csinált meg, rajta csattan az ostor! Én csupán eszköz vagyok – a kérdezőm kiutat is mindig megtalálja -, ha figyelmesen nem csupán elolvassa, hanem meg is tanulja, hogy: mindenre van megoldás!

Semmiképpen nem elítélendő hozzáállás, ha sok kérdező szorong amiatt, hogy a születési képlete rövid, vagy hosszú távon olyan dolgokat elevenít fel, amitől ki- vagy lemarad a jobb élet reménye nélkül. Tudni kell, hogy egy életet elrontani, vagy nagyon rossz vágányra terelni lehetetlenség, mert nem erről szól/nem erről szólhat a horoszkópunk!

Nem azért születtünk, hogy teszteljük a problématűrő képességeinket, vagy, hogy milyen az alkalmazkodóképességünk, hanem hogy jól tudjuk kezelni a problémát, és akkor a megoldást is felnőtt ember módjára tudjuk működtetni. A születési képletünk egy olyan alap, amire később más készségeket is lehet építeni. Lényege az, hogy a kérdező mindig végig felismerje, a horoszkópja semmire sem kényszeríti rá, hanem a megoldást sugallja...

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

 

https://steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

(2015.07.01, Megtekintés: 164)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.