Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MAGAMRÓL

A képen a következők lehetnek: szöveg

 

A MÁS ÉLETE
Hozzá-szólhatok; bele-: nem. Fodor Ákos

Majdnem harminc éve már, hogy közelebbi „kapcsolatba” kerültem az asztrológiával. Természetesen előtte is volt róla hallomásom, de amikor elvégeztem az asztrológiai intézeti főiskolát (az első két tanulóévem a Kőrösi Csoma Sándor Buddhológia Intézet égisze alatt zajlott), azzal egy életre elköteleződtem az asztrológia, mint tapasztalati tudomány iránt, amelynek nem a misztikus, hanem a hétköznapokban, közérthető megközelítéssel alkalmazható része érdekes számomra már a kezdetektől.

 

Aki ismeri a saját horoszkópját, és értően, figyelemmel olvassa annak elemzését, akkor könnyebben éli meg a mindennapokat. Ráadásul, ha napra készen alkalmazza is, ellen állhat az ártó hatásoknak, elébe mehet a segítő erőknek, kihasználhatja a kedvező aspektusokat.

 

A horoszkópkészítés, elemzés mellett írok is olyan asztrológiával kapcsolatos témákban, amelyeket gyakorlati tapasztalataimból merítek, de alkalmanként napi aktualitásokat is közzéteszek. Aki ismer tudja, aki pedig itt és most találkozik velem először az majd rájön, hogy nálam egy - egy téma feldolgozása, megközelítése kissé egyedi, ami sajátos mentalitásomból fakad. De, az un. könnyedebb témák olvasmányos feldolgozásakor is szigorúan ügyelek a szakszerűségre.

 

Az elmúlt hat év alatt, a honlapom olvasottsága igencsak megnőtt, az értők és követők köre szerencsére napról, napra bővül. Itt és most is köszönetemet fejezem ki a figyelmükért. A visszajelzések szinte kivétel nélkül pozitívak, akinek pedig nem tetszik, mást várt, mert nem felel meg az ízlésének, az elgondolásának, ezután is használja az esc vagy az enter billentyűt!

 

 Steiner Gergely dipl. asztrológus

 

 

 

Cikkek

Ki törődik az előítélettel?

2011.05.25

 

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: MAGAMRÓL | Hozzászólások: 2

NÁLAM: A HOROSZKÓP OLVASÁSÁNAK TÍZPARANCSOLATA!

2010.10.20

 

(2010.10.20, Megtekintés: 1030)

 

 

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: MAGAMRÓL | Hozzászólások: 0