Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AZ ASZTRO-VERZIÓ KŐJELZŐJE

2013.05.19

 

AZ ASZTRO-VERZIÓ KŐJELZŐJE

 

 Gyakran van az úgy, hogy valamit ki kéne mondani, de ez nem is olyan egyszerű röviden, tömören és érthetően, ám igyekszem! Kérdés, a szavak kit, hogyan találnak meg? No, most ugyanezt kővel? Eldobom, vajon hol áll meg, kit, hogyan talál el?  Ott ahol kell, ebben biztos vagyok. Ez a kő egyenesen célba ér, és ... (telibe) talál.

 Nézzük jegyről jegyre, mi lenne ha ön kő lenne?

(reményeim szerint, a negatív jelentésű kulcsszavak, önben is pozitív változásokat indítanak el)

  KOS

Soha nem kitartó, de ezt már évmilliók óta kitartóan gyakorolja. Önző volt, és az is marad. A kő bár tiszteletlen, de jó tisztség(et) viselő. A kő lendületes, és ki tudja hol áll meg. Nagyon agresszív kő, de letagadja. Jó vezető, ha úton van. A kő önfejű, így más fejét nem veszi a nyakába.

 

BIKA

 Igen óvatos, csak úgy magától nem mászik senki ölébe, nem hagyja magát simogatni. Lassú, mert a járt utat a járatlanért nem módosítja. Minden kő szilárd, de mivel egy kő az nem kő, más kője (is) kő neki, de nagyon. A kő türelmes, ha (békén)hagyják, de ha szétrobbant, akkor ott kő kövön nem marad (egyedül). Lagymatag. Látott már valaki futkározó kavicsokat? A kő hűtlen …,de  mi a kérdés?

 

IKREK

A kő nem csavarog, hanem vagy elhordják, vagy elsodorja a víz. Sohasem szemtelen, de (mégis) tud szemtelenkedni a szemünk láttára. Mindent tudni akar. A kő sokoldalú, csak attól függ, honnan nézzük. A lelkileg labilis kő ritka, mint a fehér holló, de van ilyen is, de az akkor már nem holló, hanem ingókő.  Erőssége, állva tud maradni, de tud a kő állhatatlan is lenni.

 

 RÁK

Ha a kő kimegy az ajtón, az kinn is marad. Érzékeny, főleg gyomortájban. Sokat képzelődik, hogy szűk körbe van zárva. A kő sokat álmodozik, arról, hogy ő a Szabadságszobor! Hol hideg, hol meleg, éppen ezért szeszélyes. A kő (is) fél, hogy mi rosszat mondhatnak róla.

 

OROSZLÁN

Ez is kő, kéne mi? A kő nem lehet csak azért hiú, mert olykor-olykor csak belenéz a tükörbe. A kő hűséges, de mégis mindenkivel összedörzsölődik. A kő félművelt, mégis sokan kedvére körbe ugrálják. A kő nemes, de ha már nemes akkor az már nem kő(senkinek). Finom, de ettől még nem ehető. A kő nyugodt, és ez így igazán természetes.

 

SZŰZ

 A kő nem ehető, mégis bent van az emberben. Van esze, de sohasem mondja el, hogy mennyi van neki. Egészen logikus érv, hogy nem keveredik a korpával (sem). Alanyi jogon egy hisztérika, de ha eldobják, könnyedén feltalálja magát mindenütt. A kő egészséges, ha nincs epéje.

 

MÉRLEG

 A kő átváltozó, de ki figyel oda. Senkit nem akar majmolni, csak ha erre rákényszerül, nos rákényszerül! Szép kő, (kő)púder nélkül még inkább ragyog. A kő a sok kis kavics közt megalkuszik a sorsával, mert tudja, hogy egymagában is többet ér náluk. Bárhová, bármikor odafekszik, és ezt könnyedén meg tudja ismételni, amikor viszket a köve.

 

SKORPIÓ

 Az ajándék kőnek lehet örülni, ha az nem sír(kő). Titokzatos, és titokzatosságát meg is tartja. Jókedvű, de csak akkor, amikor senki nem figyeli, nem látja. Kárörvendő kő. Perverz, én sem tudom miért, neki így kő egy kő! Igencsak szenvedélyes, és erre a kő nagyon büszke kell, hogy legyen. A kő mindenkivel bizalmatlan, de ehhez kinek mi köze van?!

 

NYILAS

A kő soha nem ül meg egy lovat, a lovas szoborban nyeregben marad. Rengeteg a konkurenciája. A kő nem éhezik, nem földönfutó, de mindig odajut, ahová nem is hívják. A kő soha nem ígéri meg, hogy bárhová időben oda fog érni, de amikor eljön az ideje, valahogy a helyére kerül. Nagyzol, ha éppen bércen ül.

 

BAK

A kőnek nincs kisebbségi érzete, igaz, a lelkébe még nem látott bele senki. A kő nem érzékeny, csak akkor, ha összeütközik valami fajsúlyosabb  szikladarabbal. A kő gyakorlatias, ha előbb nem törik szét. Részvétlen, mert/és vakon engedelmes. A kő akkor is kő, ha lent, vagy akár fent van, és ezt akár kő kövön is megtartaná.

 

VÍZÖNTŐ

A kő gyárilag barátkozó, így meg tud élni a jég hátán is. Nem szentségtörő, mert a kettőt hol tudatosan, hol tudattalanul szétválasztja. A kő sohasem gúnyolódik, csak egy kicsit különc. Nem lehet befolyásolni, de ő kapásból teszi ezt másokkal, ideje van rá bőven. A kő sohasem bolond, egyszerűen csak ötletes.

 

HALAK

 A kő sohasem képzelődő, csak intuitív. Nem jellemgyenge, ha aranyból lenne, még akkor is úgy gondolná, ő csak egy sima (réz)kő. A valóságban nem él álomvilágban, ám lazán együtt hál más szikladarabokkal. A kő megérzi, ha esik az eső, a hó, ha  fúj a szél, de oda se neki, mert elfogult irányukba, oszt jöjjön aminek jönnie kell!

 

Még a  kulcskövek „hatásaival”  is tulajdon külső és belső „erőit” aktiválhatja  tartása megőrzéséhez. Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során.

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

 

https://steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

 

(2013.05.19, Megtekintés: 782)

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.