Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZŰZ jegyű gyermek, ha iskolás lett...

2014.09.08

 

SZŰZ jegyű gyermek, ha iskolás lett: neki ebben az iskolakezdő fázisban (is) minden részlet fontos. Már az első közösségében (óvoda) fel kellett tűnjön koravén viselkedése, ami most is szembetűnő. Valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva 6-7 évesen érettebb a kortársainál. Jól elvan egymagában, míg emberére nem akad. Az (iskola)küszöb átlépése után legjobb barátja a tankönyv, dudorászgat, keresi a tanítója társaságát, és úgy beszélget vele, mintha egy szinten lennének. Sokkal óvatosabb, megfontoltabb, mint a társai.

A családja szent, otthonában szerettei körében boldog. Környezetétől függően lelkileg egy kissé labilis, hangulatfüggő. Konzekvens és erős szülők mellett megcsillapodik, gátlásossága alább hagy. Amennyiben nem kap hasonló nevelőt az iskolában, az bizony gáz! Látványosan törekszik a harmóniára, a piszok, a kosz, a rendetlen öltözet idegileg kibillenti. Többnyire a háttérben marad, de koraérett intellektuális képességei előbb utóbb-utóbb népszerűvé teszik.

Aggódó típus, idegileg nem mindig van toppon. Egy igazi jó tanuló, de szorongásait képtelen oldani, akár versenyeken, vagy a szereplések során. Nagy segítség lenne megtanítani neki otthon, vagy az iskolában (a tanítónak), hogy jó dolog a precizitás és a pontosság, de nem mindenáron. Kiváló (lehet) a nyelvérzéke is, biztatni kell, érdemes ebbe az irányba terelni. Jeleskedik a testnevelés során, kedveli a sportot, szeret nyerni.

Szín kérdésben a finom zöldért odavan, de a homokszín is megnyugtatja valamiért.

Otthoni környezet: rajong a csíkos, kockás és pöttyös anyagból készült öltözékekért, az efféle takarókban békésen alszik, a lakberendezési tárgyakat is így képzeli el magának.

Erőterek(táj):  természetbarát, és kedveli a virágokat, szívesen babrál a veteményesben, nélkülözhetetlen számára a házi kedvenc. Kirándulni, utazni szeret.

 

 

Itt, és most hozom fel, ha az eddig leírtak a gyermekeik esetében akár 60-80 %-ban megközelítették az önök által tapasztalt valóságot, ha legalább ennyire közel jártam az igazsághoz és a való élethez, akkor már nem volt mindez haszontalan szócséplés! SG

                        

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési (fizikai) Nap jegye mellett az ascendens (lelki), vagy a Hold (érzelmi) csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során, a maga-maga módján.

 

https://steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

 

Az írások Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezik, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

Információ:

s.gergely@t-email.hu címen, vagy +36-30-9391-338

telefonon.

(2017.08.27, 8:00 Megtekintés: 371)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.