Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HALAK jegyű gyermek, ha iskolás lett...

2014.09.08

 

 

HALAK jegyű gyermek, ha iskolás lett: sértődős, és vigasztalhatatlan, mert nem érti elsőre, hogy 6-7 évesen miért kell neki „bevonulni” egy olyan helyre, ahol össze vannak zárva, akár a heringek.  Összeszedi magát, de kezdetben meg se tud mukkanni, tátog csak a többiek között, mint hal a vízben. Napokig nyalogatja a (belső) sebeit, és amikor hazamegy az iskolából bezárkózik. Idő kell neki ahhoz, hogy rájöjjön, nem mindenki olyan, mint ő és a szerető szülei.

Kezdetben félénk, és ez természetes, de kis idő elteltével megszokja ezt az új állapotot, igyekszik a maga tempójában beilleszkedni az új közegbe, sok barátot tud szerezni magának. Szerethető, mert mosolygós, és kedves figura, akivel – úgy tűnik, mintha - sosincs semmi gáz. Kulcskérdés nála az önbizalom, tehát ebben segítsék az induláskor.

Kiváló kézügyessége lehet, az ilyen jellegű foglalkozásokon örömmel vesz részt, legyen az faragás, vésés, rajzolás, ragasztás, gyöngyfűzés vagy varrás. Szeret ajándékozni, így örömmel készíti azoknak, akiket szeret, vagy akiket szeretni tudna. Galamblelkű és szolgálatkész. A bajba jutott osztálytársain segít, és ha úgy adódik, szívesen meghallgatja a problémáikat. E jegyű is későn érő típus, de idővel felismeri, hogy az ide-oda sodródása érettebb korában kulcs lesz a túlélésekhez, a boldogulásához.

Rendkívül intelligens, és jó esetben kiváló humorérzékű emberke. Akad azzal némi gondja, hogy nem erőssége az őszinteség. Időben tisztázzuk ezt a kérdést vele kapcsolatban! Ő úgy véli, hogy egy kis füllentés nem egyenlő a hazugsággal, ez kizárólag nála azt jelenti/jelentheti - bizonyos szituációkban – manőverezés a túlélésért. Más esetben, akkor lódít hatalmasakat, amikor megindul a fantáziája, és a kitalált történetekben leli örömét. Jó esetben képes visszatérni a valóságba, így kár minden esetben kérdőre vonni, amikor mellébeszél, miközben csak a saját mesevilágában „lubickol”.

Színek közül a tengerzöld az első, valamint a pasztellszínek azok, amelyek mentőövet jelentenek nála egy-egy válság oldására.

Otthoni környezet: valójában mindenütt otthon van, és ahol álomra tudja hajtani a fejét, ott „meg is marad”.

Erőterek(táj): neki a természet (vízi-világ), a (hajó)kirándulás és az állatok az energiát adók. Tavak, vagy tenger mellé kell vinni, amikor „lemerült”.

 

 

Itt, és most hozom fel, ha az eddig leírtak a gyermekeik esetében akár 60-80 %-ban megközelítették az önök által tapasztalt valóságot, ha legalább ennyire közel jártam az igazsághoz és a való élethez, akkor már nem volt mindez haszontalan szócséplés! SG

                        

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési (fizikai) Nap jegye mellett az ascendens (lelki), vagy a Hold (érzelmi) csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során, a maga-maga módján.

 

https://steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

 

Az írások Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezik, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

Információ:

s.gergely@t-email.hu címen, vagy +36-30-9391-338

telefonon.

(2017.08.27, 8:00 Megtekintés: 392)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.