Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PÉNTEK mindig A VÉNUSZ NAPJA

2013.11.28

 

 

 

Tulajdonképpen egyszerű a dolog. Akinek a születési képletében a Vénusz valamilyen módon a hét bolygó valamelyikével kiemelt aspektusba kerül, akkor: elérkezett az idő! Az összes lehetőséget lehetetlenség feltárni, ezért az egyszerű és „mindig a kéznél lévővel” kell operálni.

Példákat hozok, aki magára ismer, akinek ilyen van, az  játszi könnyedséggel elvégezheti a (korrigáló)műtétet önmagán…akinek ez nem megy, az könnyen megtalál, és kérdezzen… 

Vénusz-Nap együttállás esetén, (0°) a két bolygó a lehetőségek számát növeli! Pontosabban, e napon – Vénusz napján – kifigyelheti: fogékony a szerelemre és a vidámságra. Könnyen magához vonzza  az embereket…,de sok minden mást is!

Erről tudna mesélni: Coco Chanel divattervező, illatszer gyáros mindenképpen…

Vénusz-Hold szextil fényszög (60°): a felismerésért és cselekvésért járó jutalmakat jelöli. Akinek ilyen aspektusa van, azt szerencse érheti női, de a férfi barátai révén is. Akár otthon szórakozik, akár társaságba megy, jól fogja érezni magát…

Erről tudna mesélni: Marilyn Monroe, korának szex szimbóluma, aki  végére se érne a történeteinek

Vénusz-Merkúr szextil fényszög (60°) van jelenleg: az “elveszíthető” ajándékokat mutatja. Kedvező a pillanat, hogy megvitassa egy szerette és ön, vagy mások között fennálló problémákat egyszer, és mindenkorra…vagy  nem most, vagy sohasem, pedig lehetett volna! Ha nem, nem, akkor vertig!

Erről tudna mesélni: Claudius Ceazar Germanicus, Nero, hiszen esete a legjobb példa mindezekre (Kiegészítem: születési képletben ilyen állás nem lehetséges, de tranzitban igen!)

Vénusz-Mars szembenállás fényszög (180°): egy területtel történő azonosulást, és egy másik területről való “lemondást” szimbolizálja. Az ilyenkor kezdődő kapcsolatok nagy valószínűséggel pusztán testi vonzalmon alapulnak, következésképpen most nem alkalmas az idő arra, hogy tartósan elkötelezze magát.

Erről tudna mesélni: Németh Alajos (Bikini együttes)mondta: „a drog nem érdekel, a szex állandóan” (nem minősítés, hanem tőle származó, tényeken alapuló lábjegyzet).

Vénusz-Jupiter quadrát fényszög (90°): a megoldásra váró feladatokat, és az azokkal járó tapasztalatokat mutatja. Akinek ilyen van a képletében, annak ma az önfegyelem  nem az erőssége, hajlamos lesz szertelenül költekezni. Ha azonban fékezni tudja magát, akkor okosan, egyszerűen és nyereségesen fektetheti be a pénzét – nagy iskola ez önfegyelemből!

Erről tudna mesélni: Bujtor István, az ő esetében minden bizonnyal az ilyesmi megeshetett, és  megoldásra váró feladatok tömege várta…

Vénusz-Szaturnusz quinkunx fényszög (150°) esetében cselekedhetünk, de el is mulaszthatjuk a cselekvést. Ez egy igazán nevelő fényszög! Akinek ilyen van a képletében az harmónia kérdésében (Vénusz) állandóan olyan érzések közepette van, hogy vajon a Sors (Szaturnusz) miként is segíti; elmulasztja, vagy van másik hegedű mondjuk, és akkor zenélhet tovább. Idegölő tud lenni!

Erről tudna mesélni: Niki Lauda osztrák Forma 1-es versenyző, akinek a  képletében van ilyen. Azt hiszem, tán sokan ismerik a történetét, miként kell viselnie a hezitálás következményeit…

Vénusz-Uránusz másfél kvadrát esetében (90°+45°=135°): repedés, szétválás, képletesen kavics a cipőben a jelentése. Általában egy pillanatra úgy tűnik, valami hiányzik, de egy kis hézag is elég ahhoz, hogy valami isteni szikra megmutatkozzon. Ami szétválik, nem jelenti, hogy az  szét is folyik, de/csak gondolkodni kell, hogy megmaradjon az egység, vagy a látszat valamiben.

Erről tudna mesélni: Salvador Dali, akinek az Édesanyja volt a kavics a cipőjében (X. Ház, az anya háza, 6. Házban álló Uránusszal alakult ki ez a fényszög állása), és valójában ez a története az „Időnként élvezettel köpök az anyám portréjára” című képek (zseniális) repedéseinek…

 

Ismételten megemlítem, emlékeznek-e , hogy önök hogyan „viselkedtek” azokon a napokon, vagy órákban amikor  ismételten ugyanaz a planéta hozta a formáját? Ráadásul egyazon napon belül hét esetben  is előfordulhat azonos bolygóállás, és  mindig ugyanazt ismételgeti  hidegen-melegen, pro vagy kontra… Erről szóltam!

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

https://steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.