Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A MARS A BIKA JEGYBEN 2022. AUGUSZTUS 19-IG...

2022.07.06

A MARS A BIKA JEGYBEN 2022. AUGUSZTUS 19-IG…

Az Aranyborjú parancsolatai - Forgókínpad

Illusztráció: internetről

2022. július 5-től másfél hónapig e jegyben lesz a Mars. A görögök Árészként, a rómaiak a mai nevén hadistenként tisztelték. Egyik megvetette, másik istenként aposztrofálta. Tehát egyik esetben a görögök, faragatlan pusztítónak tartották, míg a másik, a rómaiak erő és irányító ösztönök miatt vitték be a köztudatba, mindez csak a teljesség kedvéért jegyzem meg…

Lássuk a lényeget! A tranzit táblázatban – csatolom – megtekintheti bárki kénye kedve szerint, hogy a saját születési képletében mely másik jelentős bolygójával találkozik a Mars, így ezzel-azzal kapcsolatos jelenséggel számolhat. E műfajban már megszokott módon: hidegen és melegen. A rövid mitológiai bejelentés is beszédes, nemde bár? Lesz, akinek áldás, s lesz olyan, akinek épp az ellenkezője, amit nem szívesen tesz ki majd a kirakatba...

 

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/tranzitok-atvonulasok/a-mars-tranzitjai.html

 

A témához tartozikBikában lévén most – egyesek ösztönösen cselekszenek, mindig megtalálják a megfelelő módszert, amivel elérhetik a céljaikat. Mások – például a hajthatatlan típusok – mindent önállóan, a saját fejük szerint cselekszenek. Negatív sugárzások esetén makacs, indulatos, nyughatatlan, erőszakos és féltékeny. Nos, e jelen ciklusban a jó és rossz szexuális viselkedések is kiszabadulhatnak még a lezárt palackból…

 

Jegyről jegyre 2022. augusztus 19-ig

 

KOS, avagy a MARS A 2. HÁZBAN: a türelmét fogja felügyelni. Ebben a felállásban ily módon a személyes szabadság kérdése, függetlenség érzete is végig a górcső alá fog kerülni. Bosszantó lesz, ha mindez igaz lesz, amikor a pénzügyi óvatlansága elsietett kiadásokba sodorja, vagy a veszekedés lesz a pénz miatt. Ha, netán pénzügyi eljárás is indulna ön ellen, a Mars inkább átok, mint áldás. Ha pedig az történik, hogy állhatatos és kitartó pl. a anyagiakban, eredményes lesz a konkurencia elleni harcban. Ennek a hatására türelmes szorgalommal párosul, határ akár a csillagos ég is lehet.

 

BIKA, avagy a MARS AZ I. HÁZBAN: az ő számára ez az időszak égi eledele, a lehetséges mannája a következő! A Mars, mint tudjuk – félig-meddig – nincs igazán otthon e jegyben, sőt. A Mars hatása kiterjed a fizikai és lelki alkatra, az egyéni vonásokra, a tetterőre, a testi és lelki teljesítőképességre, bőven is az életerőre. Frászt hozhat magára, amikor az indulatosság, ingerlékenység lesz úrrá, s emiatt kufár és szexista egyéniséggé válhat. Viszont, a pozitív Mars konfliktusmentest jelent határozott, pozitív akarattal teli magatartású, élénk, a szenvedélyes tettek embere, és a türelmes vérmérséklete büszkeségre ad okot a konok ösztönök ellenében.

 

IKREK, avagy a MARS A 12. HÁZBAN az ön számára lelkesítő lehet ez az időszak (vagy nem). Minden más esetben, ha nincs képben itt, akkor meggondolatlan dolgokba hajszolhatja magát. Lásd, mi az ellenség-képe és a balsorsa, boldogtalanságának oka 2022. augusztus 19-ig! Negatív a Mars itt – lássa be: a jelentéktelen tetterő, ill., tettre készsége, vagy a munkakedv hiánya, robotolás, netán a munkanélküliség és a szakmai és emberi alázat hiánya a gondok forrása. A pozitív Marsa segíti/segítheti a hátránya ellenében! (Pl.: nem tudnak lyukat mesélni a hasába). A pozitív Mars tehát áldozatkész tettekre, elfogulatlan alkalmazkodásra biztatja, és örömmel veszi majd ezt az asztrológiai instrukciót 2022. augusztus 19-ig bezárólag!

 

RÁK, avagy a MARS A 11. HÁZBAN a tendencia iránya a következő. Itt az a lényeg, hogy elsősorban a szociális viszonyok által feltételezett (lehetővé tett) társadalmi, társasági kapcsolataira vonatkozik minden és mindenki. A Mars a remények és a vágyak célirányába állította – ez egy dolog! Biztosan rosszul sáfárkodik, ha itt és most torzsalkodik a pártfogóival, támogatóival. Az elviselhetetlenségekig fajulhatnak a dolgok, és nem-kedveltté teheti önmagát. Jó viszont, ha mindezt belátja, majd ez ki fog derülni – ez nem szentírás, nem jósda! Szóval, az lesz a nyerő, ha a közös projektet erős kezekben tartják az önnel jól megbarátkozott emberek, és azok inkább fegyvertársak, mint ellenségek; ennyi kell csupán a sikerhez!

 

OROSZLÁN, avagy a MARS A X. HÁZBAN a Mars „fényében” ill., árnyékában fontos jelentéssel bír. Az ügyeletes planéta szimbolizálja az akarat törekvését: a hatalom, az érvényesülés és tekintély megszerzésére való lehetőségeit. Szinte biztosra vehető, hogy bukik, amikor – egyik fülén be, másikon ki – fel sem fogja, meg sem érti, hogy a harc a konkurenciával öngyilkosság. Viszont, ha küzdelmet választja e ciklusban, akkor nemhogy csak ön, hanem a konkurencia is nyerhet és eldől, hogy ki a jobb! Ekkor a céltudatosság a helyes befektetés és a pozitív energia nyer – én szóltam!

 

SZŰZ, avagy a MARS A 9. HÁZBAN következetesség a marsikus – tüzes és vizes – elegyében, ha összekeveri a fazont a szezonnal, biztos lehet abban, tök mindegy miben és kiben hisz, önnek lőttek! Azaz, semmit sem értett ebből! Kimondva-kimondatlanul – ha locsogó-fecsegő - buta világnézeti harcba keveredése, a bigott fanatizmusa, heves, agresszív szenvedélyessége agyatlan romlásba viszi. Így, sajnos, nem lesz áldás minden cselekedete. A harmonikus Mars ellenben - ekkor és most ellenkezőleg - a saját produktív világnézetének eszméit mutatja meg, terjesztheti, propagálhatja, megértő követői is lesznek a sikerben. Lehetséges, hogy most külföldi támogatói is lesznek, ez is ösztönzően fog hatni önre!

 

MÉRLEG, avagy a MARS A 8. HÁZ ebben az időintervallum, nem kertelek: kellemetlen lesz, ill., lehet. Ez a fajta bika-marsi érában a tettek megbénulását sem zárja ki, továbbá pénzkövetelés és kiadások a partnere(k) részéről kicsaphatja a biztosítékot önnél. Olyan is lesz, ill., lehet öröklési veszekedés, életveszély, boldogtalanság fog beköszönni. Kellemes része a dolognak – ha a Marsnak harmonikus aspektusa van -, hogy az egészséges vágyakozás és a szexuális nemzőerő megsokszorozódik, és ilyenkor tudatalatti akarati ösztönzés, vagy mélyről mindenben pozitív indítást kap az együttes kibontakozáshoz. Erős és hatékony segítségben fog részesülni kívülről (pl. banktól, vagy ingatlannal való foglalkozásban), ha ebben „utazik”.

 

SKORPIÓ, avagy a MARS A VII. HÁZBAN, esetében szemben áll a Mars! Ez lehet jó és rossz egyaránt. A negatív esetben az lesz, illetve lehet, hogy eszement harcba bonyolódik. Magyarán, nyíltan békétlen támadásokat generál magában és másokban. A nyilvános bírálatok felbőszíthetik, gyakran perek elé is nézhet, ha nem fogja vissza magát. Válásra adhat okot! Ugyanakkor a jó része a dolognak - akinél a Mars harmonikus a születési képletében - eredményes a kapcsolatszerzésekben és együttműködésekben. Magyarán, összedolgozik azokkal, akik önt érdemesnek találják erre, helyes a közéleti életre irányuló törekvése, politikailag is megbízható a Mars jelentése.

 

NYILAS, avagy a MARS A 6. HÁZBAN a dolgait illetően a helyzete a következő. Itt a foglalkozása, táplálék követelte függőség, és a téves, rossz életmód útján szerzett betegségi hajlamok fognak kifejezésre jutni. Mi nem jó? Konkrétabban, ha igaznak bizonyul, hogy munkaviszályokat szít, ha sztrájkol, szabotázst hirdet, ha túlerőlteti magát, ha baleseteket és járványt okoz – akkor a Mars ártó erőit fogja kifejteni. Viszont, ha a jó aspektusokkal bír, szorgalmas munkával vívja ki az elismerést, mert akar teljesíteni, munkaerejét fellendíti és következetes mindenben és mindenkivel. Lehetséges, ha most szigorú lesz, ill., lenne az alá-, és a mellérendeltjeivel, ez semmiképpen sem törtetően történik – ennyi!

 

BAK, avagy a MARS AZ 5. HÁZBAN e témában szeretném emlékezetessé tenni a Marssal való intenzív találkozását. Ki kell jelentenem, a szerelmi élet és a szexualitás, ezen túlmenően a szórakozásban való öröm, sport, művész-élet, nevelőmunka lesz a porondon. Ez király – mondhatja! Viszont nézzük úgy is, mi van akkor, ha nem! Azaz, hiba akkor van/lesz, amikor a Mars fasírtban van a saját képletében, pl. túlzottan szenvedélyes, vagy a túlhajtott nemi életveszélyt is fog hordozni önmagában! Ezzel diszharmonikus sorsfordulat várható az ösztönéletét illetően. Kellemes, ha mindezt időben felismeri és időben kiszáll, és tisztában van a felfokozott ösztönélet, szexuális tevékenység örömeivel. Megéli, s nem kiég ebben a ciklusban egészen kiváló sportteljesítményre lesz képes és jeles alkotóörömöket is jelent!

 

VÍZÖNTŐ, avagy a MARS A IV. HÁZ dolgában pörögnek az események. A tettek mezejére léphet a lakásviszonyokat illetően, talán saját otthonnal, földbirtokkal, házvásárlással, építkezéssel kapcsolatos dolgokban várható elmozdulás. Ez együtt jár családi hagyománnyal, örökséggel való ügyintézéssel is. Jó ez vagy sem? Ha gyenge a Mars, akkor önnél a szülői ház inkább most bosszúságot jelent (pl. felújítás, kiderülhet, hogy túl sokba kerül); más esetben feszültségek, kicsinyes veszekedések lesznek/lehetnek. Ha önnél pozitív a Mars bolygó, mindenkivel együttműködő, támogatást kap a hozzátartozók részéről, építkezést sikeresen fejezhetnek be közösen, akár. Gyarapodás lesz/lehet: kinél vő/meny-, vagy gyermek-, vagy unokaáldás; aztán egy visszatérés is elképzelhető egy elhagyott családba, otthonba is!

 

HALAK, avagy a MARS A 3. HÁZBAN jól kifigyelheti, hogy mit jelent ez a Mars felállás! Másfél hónapon belül az értelemnek kell dominálnia a mindennapi élete során. Miért és hogyan a testvérekkel, rokonokkal, szomszédokkal való érintkezés során, hidegen és melegen is. Most a negatív attitűdje mindenkinek és mindenhez, akkor meg fogják tapasztalni együttesen, hogy összes probléma gyökere az, hogy az egymást bíráló rokonai nem tudnak lakatot tenni a szájukra és ellentmondó érdekharcba bonyolódnak kiegyezés helyett. Remekül teljesít, amikor – harmonikus aspektusban született - előtérbe kerül a gondolkodás során az intelligens sokoldalúságuk. Tehát a mindennapi események során, fején találják a szöget, így mindenki közvetlen viselkedés aranyat érő lesz. Most a közlekedés során ébersége kiváló lesz.

 

 

Összegezve: a helyes (valós) önismereten van a hangsúly, hogy jól törődünk-e a lelkünkkel (ascendens), vagy az érzelmi (közösségi, családias) életünkkel. Életerőinket megfelelően osztjuk-e be (Nap jegyünk), és akkor/így mederbe terelődhetnek a dolgaink. Véletlen pedig nincs, mivel egyik bolygó sincs számunkra jó, vagy rossz helyen, kilátásaink végig nyomon követhetőek a Marssal való találkozásakor!

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése, a forrás megjelölésével, kizárólag a szerző engedélyével történhet.

 

https://steinergergely.eoldal.hu/.../varom-szives...

 

Az én felfogásom szerint az asztrológia nem jósda, nem szentírás, hanem következtetés! Tőlem megtudhatja a személyes GPS koordinátáit, e mentén haladva miként érdemes csinálni bármit is!