Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A NAP és a HOLDVILÁG A MÉRLEG JEGYBEN…

2018.09.29

A képen a következők lehetnek: 3 ember, , köztük Ferenc Péter Farkas és Klára Mészáros, álló emberek, esküvő és túra/szabadtéri

KÉP: Romantikus reformkor 2016, Balatonfüred

Képzeld ez az egyensúlyt és a harmóniát.

„Helyezkedj el kényelmesen. Lazítsd el magad, hunyd le a szemed és vegyél mély lélegzetet. Tudatod merüljön le egy csendes nyugodt helyre. Képzeld el, milyen lenne az életed, ha igazi egyensúly és harmónia uralkodna benne. Ha átérzed ezt, kezd el tágítani a képét. Képzeld el a körülötted lévő embereket, a közönséget, az országot, amelyben élsz, és hogy mindezek egyensúlyba kerülnek egymással. Végül képzeljed el, hogy az egész világ egyensúlyba és harmóniában él.”

(Shakti Gawain)

 

Mérleg Nappal és a Kos Holddal kapcsolatos alapadottságok…

A nyilvánvaló szembenállás magában hordozza azokat a dolgokat, hogy Telehold idejében feledkezzünk meg, vagy el a viselt dolgairól és ne engedjük, hogy zavartalanul fejjel menjen a falnak! Igazi szószólója és igehirdetője az „élni és élni hagyni”- elvnek. Magunkkal és vele is jót teszünk, ha hagyjuk/segítjük ebben a cselekvés-, és gondolkodásmódját. Ezzel egy életet is megmentünk, nem beszélve magunkat is beleértve.

 

Mérleg Nappal és a Bika Holddal kapcsolatos alapadottságok…

A Levegő és a Föld elemű (közös) Vénusz itt erős utalásokat mutat arra, hogy szüksége van rokonszenvre, jóindulatra, (birka)türelemre és ezt kész melegszívűen viszonozni. A hol értelmes egyensúlyra törekvése és hol az állhatatos ragaszkodása az anyagiban és a szerelmi dolgokban már-már a tökéletességet sugallják itt. Hacsak bizonyos fényszögek nem indokolják e kiváló hajlamoknak az alul-, vagy túlburjánzását.

 

Mérleg Nappal és az Ikrek Holddal kapcsolatos alapadottságok…

Ha felszólal, nagyobb jelentőségűeknek tűnik első hallásra, mint amilyen voltaképpen. Az eredetiség látszata lengi körül. A szavahihetőségében bízik, és abban is, hogy a népek képesek elfogadni a mesterkélt ideáit. Erős tényező lehet, hogy a szellős modorában és megjelenésében van mély gondolkodó attitűd. Érzéke van ahhoz, hogy mit akar a közönsége.

 

Mérleg Nappal és a Rák Holddal kapcsolatos alapadottságok…

Mondhatni, hogy békés és tapintatos, szinte ösztönösen. Összejövetelek során igyekszik el kerülni az összeszólalkozást és ribilliót. Viszont, ha a méltóságérzetét, vagy a saját jogait valaki valamivel is megsérti, lazán felveszi a vaskesztyűt is, tetejében óriási haragra és heveskedés is képes. Ha saját érdekeiről van szó, így mások jogai nem is nagyon érdekli őt.

 

Mérleg Nappal és Oroszlán Holddal kapcsolatos alapadottságok…

Neki így mondhatni figyelemreméltó alapképességei vannak. Viszont, ha nem kap a Nap és a Hold erős ösztökélő aspektust, képes félvállról venni a dolgot. Így soha, de soha nem találja meg, ill. sansza sincs a kétségtelenül kiváló tehetségének a kifejezési módjait. Mi van ilyenkor? Nos, akkor egy élvezethajhászó és játékszenvedélybe süllyed és egy léha alak. Igaz ez? Nem igazán, de így szól jól egy ébresztőóra...

 

Mérleg Nappal és Szűz Holddal kapcsolatos alapadottságok…

Alapjában véve értelmes lény és jó passzban kiválóak a meglátásai. Viszont, nincs mindig tudatában annak, mit is szeret(ne) valójában. Rá tud beszélni mindenkire mindent, de nem mindig megnyugtató módon. Maga sem érti, miért nem tudja fenntartani a békét. Neki a vitatkozások, és a szatirikus kritika a munkastílusa a munkatársakkal való kapcsolatokban.

 

Mérleg Nappal és Mérleg Holddal kapcsolatos alapadottságok…

A szépség a békesség uralkodik ezen az emberen – aki egyébként – gyakran megfeledkezik az anyagi dolgokról. Neki a legfontosabb a kapcsolatok hegyén-hátán, ez lehet üzleti, vagy párkapcsolati, de hogy az ország-világ szeme is rajtuk csüngjön, azt elvárja. Igaz az is, hogy elsődlegesen együttműködő, de nem nehéz vele egy röpke pillanat alatt is simán összezördülni.

 

 

Mérleg Nappal és Skorpió Holddal kapcsolatos alapadottságok…

Fel vannak erősödve az érzelmek, gyanakvásra és titkolódzásokra hajlanak. Egyébként buzgó a pénzügyekben, (piac)kutatásokban, kiváló (ok)nyomozó és politikával is szívesen foglalkozik. Neki fontos a szexualitás mikéntje is. Gyakran van szokatlan és kiismerhetetlen lelkiállapotokban, nem tudni boldogítani akar, vagy épp „ölni készül”.

 

 

Mérleg Nappal és Nyilas Holddal kapcsolatos alapadottságok…

Neki ez derűs, szórakozásra (is), hobbikra hajlamosító konfiguráció, az emberünk barátságosabb, mint egyébként. E kapcsolódásból tudható be a külhonba irányuló törekvései és a megszokottnál nagyobb nála a messzi távolba utazási kedve is. Valamint a filozófiai, világnézeti és vallási kérdésekről való szóváltásra hajlamosító karakter, aki gyakran elveszíteni ebben a fonalat, mondhatni tudálékos egy figura.

 

 

Mérleg Nappal és Bak Holddal kapcsolatos alapadottságok…

Bár keresztezik egymást, mégis kedvére való a személyének szóló közkedveltség. Nagy szükségét érzi annak, hogy a közeli és a távolabbi környezetében elismerik az értékét. A személyes kapcsolatokban, legyen az üzlet-, vagy a házastárs megválasztása, neki a közéleti szereplés az elsődleges törekvés, ennek utána minden más csak kamu kategóriája és hablacs.

 

 

Mérleg Nappal és Vízöntő Holddal kapcsolatos alapadottságok…

Neki a képzelőtehetségét a hétköznapokban csakis extrém formák képes elragadni és fantáziájának szárnyakat adni, ami a valóságtól teljesen eltérő álomvilágba vezetheti önmagát és a környezetét is. Számára az egyesületi/klub-szerű feladatok, egy csoporthoz csatlakozás, barátságok az elixír. Ha rosszak a fényszögei, könnyek nélkül szakít a csoporttársakkal, barátokkal.

 

Mérleg Nappal és Halak Holddal kapcsolatos alapadottságok…

Számára a tartózkodása és szemérmessége a legnagyobb erőssége. Mert álcázott egyedüllétben és a szexis félénkségben belső erősséget épít fel úgy, hogy innen kimerészkedve a nyilvánosság elé delejes hatást keltő. Ha nehezek itt a fényszögek, a lelki problémák (saját, vagy családi), az önbecsapások, túlzott visszahúzódás valójában egy burkolt felhívás is arra, hogy fedjük fel és rendezzük el együtt és ebben kiváló partner/társ.

 

Akik tudják a születési Nap jegyük mellett a Hold csillagjegyüket, bátran vegyék figyelembe ezt az értékelést.

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése, a forrás megjelölésével, kizárólag a szerző engedélyével történhet.

 

https://steinergergely.eoldal.hu/cikkek/2018-havi-prognozisok/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.